25n
25N
25N

Sagredo demana "respecte" a Dalmau sobre el projecte del macrocentre comercial Intu Mediterrani

El vicepresident ‘verd’ no es mostra a favor de projectes que creu enfrontats a “donar suport al xicotet comerç”

Sagredo demana "respecte" a Dalmau sobre el projecte del macrocentre comercial Intu Mediterrani
08/07/2019 -

Davant les declaracions realitzades pel vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, sobre Intu Mediterrani, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha demanat a Dalmau “respecte” davant un projecte “sostenible, dinamitzador de l’economia, generador de molta d’ocupació i regenerador del territori”.

En aquest sentit, Sagredo també ha demanat al vicepresident segon “responsabilitat” en parlar d’una de les majors inversions estrangeres previstes en la Comunitat i li ha emplaçat a una reunió per a mostrar-li el nou projecte. Aquest nou projecte es va realitzar després que l’anterior rebera resolucions desfavorables per la Conselleria de Medi Ambient.

Per al vicepresident segon del Consell, grans “macroprojectes” com Intu no són del seu grat, perquè assegura que s’enfronta amb el suport “al xicotet comerç” i que, a més “afecta enormement al medi ambient”.

El primer edil ha tornat a recordar que “el projecte contínua el complex procés de tramitació que requereix la implantació d’un projecte de les dimensions econòmiques d’Intu” i ha insistit que “es tracta d’una incitativa privada en terrenys 100% privats” que porta a la Comunitat i a Paterna, segons els seus promotors, “860 milions d’euros d’inversió i la creació de més de 8.000 llocs de treball”.

Finalment, Sagredo ha assenyalat que “el projecte segueix amb el full de ruta marcat per a la seua instal·lació a Paterna, esmenant els requisits tècnics que se li plantegen des de les administracions competents de realitzar els procediments necessaris per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

art en blanc
art en blanc