25n
25N
25N

Sagredo recorre Bovalar i completa la visita als nou barris

Sagredo recorre Bovalar i completa la visita als nou barris
13/06/2017 -

La campanya “L’Alcalde mes a prop” s’ha desplaçat aquest matí al barri de Bovalar (Campo Olivar, Casas Verdes i Santa Gemma) per a conéixer les reivindicacions dels seus veïns i veïnes.

Durant la jornada, l’alcalde, Juan Antonio Sagredo, a més d’atendre les demandes dels veïns que s’han acostat fins al punt d’informació situat en el carrer Sant Cecília, ha visitat els comerços, cafeteries i bars del barri per a conéixer les seues necessitats.

Des que començarà la campanya “L’Alcalde mes a prop” en el mes d’octubre de l’any passat, el primer edil ha tingut l’oportunitat de desplaçar-se als nou barris que conformen el municipi de Paterna, en els que ha dut a terme més de 250 atencions ciutadanes.

El primer edil, que ha valorat molt positivament aquesta campanya, ha reconegut “que ens ha permés conéixer el que realment preocupa els ciutadans i les necessitats que consideren més urgents per a millorar la convivència en els seus barris”.

En eixe sentit, Sagredo ha explicat que una de les demandes més recurrents en les distintes visites ha sigut la neteja dels carrers, “molts veïns i veïnes s’han queixat que els amos de gossos no arrepleguen els excrements de les seues mascotes, contribuint a un deteriorament de les vies públiques”.

També la millora de l’accessibilitat voreres i espais públics és una de les principals preocupacions dels ciutadans i a eixe respecte l’alcalde ha assegurat que “és objectiu de l’equip de govern que cap veí s’assenta discriminat a l’hora d’accedir y/o utilitzar els espais o edificis públic, construint una ciutat més accessible i integrada”. I amb eixe objectiu, ha recordat que “des de l’Ajuntament s’està duent a terme un pla d’actuació integral per a suprimir les barreres arquitectòniques en Paterna.”

Finalment, Juan Antonio Sagredo ha volgut agrair als ciutadans la seua participació en la campanya assegurant que “hem pres nota de tots els suggeriments que ens han fet arribar els veïns i veïnes de Paterna i des de l’Ajuntament treballarem per a donar solució a les seues necessitats i millorar la qualitat de vida en els distints barris.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − set =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa