25n
25N
25N

Sagredo presidirà la Comissió d'Indústria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Sagredo presidirà la Comissió d'Indústria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies
07/02/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo presidirà la Comissió d’Indústria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

El primer edil va ser nomenat oficialment ahir durant la sessió de constitució de les comissions.

Sagredo, com a alcalde d’un dels municipis amb major potencial industrial del país, ha afirmat que “treballarem per a posicionar a la Comunitat com a motor econòmic de referència d’Espanya i reforçar el pes de la indústria i les empreses valencianes en el model de creixement del país”.

Així mateix, Juan Antonio Sagredo ha assegurat que “amb aquesta nova Comissió, la FVMP defensarà el potencial industrial valencià en l’àmbit nacional com a creador d’ocupació i com a referent en l’àmbit de productivitat i innovació”.

Finalment, l’Alcalde ha volgut agrair al president de la FVMP, Rubén Alfaro la seua confiança i la sensibilitat de crear una comissió exclusiva d’Indústria. “El territori on la indústria té un major percentatge en el PIB, té una menor taxa de desocupació”, ha afirmat el primer edil.

“Ens coordinarem amb totes les entitats per a crear sinergies en tot el sector amb l’objectiu que la Comunitat siga un referent en matèria d’indústria nacional”, ha destacat.

Paterna ha sigut el primer municipi d’Espanya amb una àrea empresarial transformada en Entitat de Gestió i Modernització, el Parc Tecnològic, és un dels enclavaments industrials de la Comunitat i del país amb 5 parcs empresarials i a més és un dels municipis amb major taxa d’activitat, el 14 d’Espanya i el primer de la província de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + huit =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19