caixa popular

Sagredo: "No és casualitat que una empresa com Amazon s'haja interessat per Paterna per a la seua expansió"

Sagredo: "No és casualitat que una empresa com Amazon s'haja interessat per Paterna per a la seua expansió"
17/07/2017 -

Comunicat

1. Des de l’Ajuntament de Paterna vam mostrar la nostra satisfacció perquè una multinacional com Amazon haja mostrat interés pel Parc Empresarial Tàctica, una de les 6 àrees empresarials del nostre municipi, per als seus plans d’expansió a la Comunitat Valenciana. Estem convençuts que la instal·lació d’un nou centre de l’empresa nord-americana en sòl paterner pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de la nostra activitat econòmica.

2. L’Ajuntament de Paterna valora molt positivament la relació establida amb Amazon, on la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com a resultat la possible arribada d’una de les empreses més importants del món a la nostra ciutat.

3. Donada aquesta excel·lent relació i coordinació, des del consistori es vol seguir respectant la política de comunicació d’Amazon, per la qual cosa per a detalls concrets de la seua expansió, haurà de ser la mateixa empresa qui decidisca com i quan aportar-los.

4. L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, és qui porta les negociacions amb totes aquelles empreses que desitgen instal·lar-se en el municipi i ostenta les competències en matèria d’empresa, Universitat i Polígons Industrials.

5. L’Alcalde Sagredo ha volgut ressaltar: “No és casualitat que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió. El nostre municipi és un vertader enclavament estratègic industrial, per situació geogràfica, infraestructures i serveis de les nostres Àrees Empresarials. Nostres més de 1.400 empreses es veuran beneficiades amb la possible arribada d’una multinacional tan important com Amazon, i Amazon de totes elles”.

6. A través d’aquest comunicat, es recorda que la informació oficial de l’Ajuntament de Paterna és la que s’emet a través dels canals de comunicació autoritzats tant del Gabinet de Comunicació com dels diferents perfils de Xarxes Socials del consistori.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + setze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris