25n
25N
25N

Sagredo i Mª José Salvador visiten les obres de millora i reposició d'apropes a La Canyada

Sagredo i Mª José Salvador visiten les obres de millora i reposició d'apropes a La Canyada
25/08/2016 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador i el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo han visitat les obres de millora i reposició de voreres que s’estan duent a terme a La Canyada.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte de reposició de via pública per millorar l’accessibilitat rodada i dels vianants a Paterna, en el qual s’han invertit 282.000 euros i que també comprenen millores de voreres i calçades en zones del casc urbà i de barris com Terramelar, Lloma Llarga, Mas del Rosari, Bobalar i el Polígon Industrial Font del Gerro.

Tal com ha destacat Sagredo a la consellera “amb aquests treballs estem donant resposta a una històrica demanda dels veïns de La Canyada com és la reposició de voreres, la majoria molt danyades per les arrels dels arbres” al mateix temps que li ha explicat que “les actuacions es duen a terme per ordre cronològic de peticions veïnals i en funció de la urgència de la reposició atès a motius de seguretat i accessibilitat”.

Després del recorregut, la comitiva d’autoritats s’ha dirigit a l’Ajuntament de Paterna, on la consellera ha signat en el Llibre d’Or del consistori, elogiant la labor de Sagredo al capdavant de l’Alcaldia i enaltint el paper de les festes de Paterna i l’emblemàtica Cordà com a símbols representatius de la cultura valenciana.

Posteriorment, s’han traslladat a la seu de Corsarios, la comparsa paternera que aquestes festes ostenta la Capitania del bàndol cristià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + catorze =