25n
25N
25N

Sagredo destaca a Paterna com una ciutat "industrial sostenible" en la COP25

L’alcalde ha participat en la taula temàtica “Agenda Urbana i Innovació Sostenible”

Sagredo destaca a Paterna com una ciutat "industrial sostenible" en la COP25
10/12/2019 -

La ciutat de Paterna s’ha posicionat com un exemple i referent de ciutat industrial sostenible en el Cimera Mundial del Clima COP25 de la mà de l’Alcalde de la ciutat Juan Antonio Sagredo.

Durant la seua participació ahir en la Mesa Temàtica “Agenda Urbana i Innovació Sostenible” en la Zona Verda, el primer edil va exposar totes les iniciatives que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament per a limitar el seu impacte ambiental, fer de Paterna una ciutat compromesa amb el desenvolupament sostenible i col·laborar en la lluita contra el canvi climàtic.

Sagredo va defensar, entre altres coses, que Paterna ha aconseguit reduir en més d’un 90% la contaminació de les aigües residuals des de la posada en marxa del seu pla de control d’abocaments a través d’Aigües de Paterna i va indicar que ja han començat la conversió del parc mòbil municipal en elèctric, amb el que ja s’han estalviat 15.000 litres de combustible.

De la mateixa manera, també va destacar la labor preventiva d’incendis que realitzen de manera natural les més 500 ovelles estan pasturant aquest hivern en la Vallesa i va assenyalar que el municipi passarà d’1 a 9 línies d’autobús urbana per a millorar la connexió i la mobilitat entre els seus 9 barris i 5 àrees empresarials.

L’Alcalde també va subratllar que des de 2015, i gràcies a la instal·lació de tecnologia led en l’enllumenat públic, Paterna ha evitat que s’aboquen 7.735 tones de CO2 a l’atmosfera i va explicar que “des de 2016 s’han plantat a la ciutat més de 3.200 arbres continua plantant arbres per a reduir la petjada de carboni”.

Al llarg de la seua intervenció, Juan Antonio Sagredo va insistir en la importància de planificar i tindre un pla director que marque a les administracions públiques com arribar als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 i va defensar la necessitat d’implicar la ciutadania en les bones pràctiques mediambientals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − quatre =

CCCC
activem alfafar