caixa popular

El Sagrado Corazón Carmelitas celebrarà el DENYP en la Plaça de la Verge

El col·legi i l’Escola Professional Xavier de València, participaran en una concentració sota el lema “Sumem tots per a canviar el món: Connecta’t a la vida. Connecta’t a la pau”

El Sagrado Corazón Carmelitas celebrarà el DENYP en la Plaça de la Verge
29/01/2018 -

El col·legi Sagrado Corazón de Jesús Carmelitas Vedruna i l’Escola Professional Xavier de València celebraran demà dimarts el Dia Escolar de la Pau i la No Violència. L’acte tindrà lloc, com cada any, en l’emblemàtica Plaça de la Verge a les 15:30 del migdia.

A finals de 1948, Mahatma Gandhi va ser assassinat després d’aconseguir la independència de l’Índia fent ús de la no-violència i de la resistència pacífica. Per això, demà se celebra aquesta jornada per a commemorar-ho.

Alumnes, pares i professors participaran en una concentració cívica per la Pau i la No Violència amb el lema “Sumem tots per a canviar el món: Connecta’t a la vida. Connecta’t a la pau”, que tindrà com a escenari la Plaça de la Verge.

Es llegirà un manifest elaborat per alumnes dels dos centres i els delegats de cada classe representaran simbòlicament un gest pacífic amb treballs realitzats en l’aula. L’acte conclourà amb una solta de globus blancs realitzada per alumnes de tots dos centres.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 11 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris