25n
25N
25N

SaforBici pretén millorar el seu servei públic de bicicletes

SaforBici pretén millorar el seu servei públic de bicicletes
21/11/2019 -

IMPURSA S.A., l’empresa concessionària del servei públic de bicicletes, SaforBici, ha informat l’Ajuntament que, amb la finalitat d’implantar millores en el sistema que beneficiaran l’usuari i faciliten la gestió, és necessari un període d’aproximadament dos mesos d’aturada en el servei. L’anunci l’han fet aquest matí, el co-portaveu del Govern local, José Manuel Prieto, i el regidor de Contractació, Nacho Arnau.

Durant aquest període es procedirà a instal·lar un software més intuïtiu (l’actual estava obsolet i donava molts problemes), s’ampliarà el nombre de bicicletes, s’implantarà un servei d’atenció presencial a l’usuari i s’utilitzaran vehicles elèctrics per a les tasques de manteniment, recol·locació i reparació dels elements vinculats al contracte per a l’optimització del servei.

IMPURSA S.A, també assegura en el seu escrit que les estadístiques del sistema demostren que els mesos de novembre, desembre i gener són idonis per a fer l’aturada tècnica i afectar el mínim possible els usuaris, ja que hi ha una disminució notable d’usos del servei a conseqüència de les condicions meteorològiques pròpies d’aquesta època. No obstant això, l’empresa compensarà els usuaris afectats amb l’ampliació dels terminis derivats de la suspensió, sense càrrec per a ells, estudiant particularment cada cas si fos necessari i s’informarà en les estacions, apps, web i xarxes socials vinculades al sistema.Arnau ha indicat que tant, els funcionaris del departament de Contractació, com els Serveis jurídics de l’Ajuntament han informat favorablement.

Per la seua banda, Prieto ha recordat que el Pla d’Ajust impedeix a l’Ajuntament invertir cap euro per tal d’eixir al rescat de contractes de serveis deficitaris com aquest. “Per aquesta raó es va traure a concurs conjuntament la gestió del servei públic de bicicletes, que no genera beneficis, amb el de gestió i manteniment de la senyalització i altres elements del mobiliari urbà informatiu”, que té ingressos derivats de la publicitat. “Es tracta d’una aturada comprensible, tothom estàvem d’acord en el fet que era necessari abordar, amb honestedat, els problemes. El software, per exemple, no sostenia segons quines coses… I hem aprofitat per a convertir-ho en potencialitat, introduint millores considerables en el contracte. Hem anticipat la solució i els usuaris eixiran guanyant després d’un parell de mesos”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + quatre =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar