25n
25N
25N

S'acosten les Festes Populars de Patraix 2016

Una gran varietat d’activitats culturals que els veïns de Patraix viuran de l’1 al 12 d’octubre

S'acosten les Festes Populars de Patraix 2016
27/09/2016 -

L’1 d’octubre és una data molt assenyalada per a tots els veïns del barri valencià de Patraix. I és que és la data en la qual comencen les seues XXII Festes Populars.

12 dies en els quals veïns no solament del barri, sinó de tota València podran gaudir d’una gran varietat d’activitats, per a totes les edats, que des de l’Associació Veïnal de Patraix han organitzat amb il·lusió, dedicació i molt treball.

No obstant això, tot l’esforç haurà valgut la pena si aconsegueixen el seu principal objectiu: Crear un punt de trobada entre tots els veïns per a gaudir d’una programació cultural que aferme el sentiment de barri.

I és que aquestes Festes Populars, que han sigut possibles gràcies a la col·laboració tant de l’Associació Veïnal i de la seua comissió de festejos, com dels veïns del barri que han aportat el seu granet de sorra, no són unes festes més, sinó que tenen un caràcter reivindicatiu, històric i cultural, així com una recuperació de l’espai públic.

València Extra ha parlat amb Antonio Pla, President de l’Associació Veïnal de Patraix, que ens ha explicat, d’una banda, algunes de les novetats d’enguany, com el ‘Pregó’, que en aquesta edició comptarà amb l’actor de la sèrie valenciana ‘L’alqueria Blanca’, Ferran Gadea, i amb els Tamborileros d’Hellín a Montcada per a amenitzar aquest acte, o el ‘Pregó Infantil’ que estarà presidit per María Querol, finalista de la III edició de Masterchef Junior.

I per una altra, ens ha informat d’algunes de les activitats més esperades com el ‘Festitraix’, on actuaran ‘Patraix Blues Band’, ‘Licor de Fardacho’, ‘Butterfly’ i ‘Ronda Norte’, el ‘Dia de Castella-la Manxa’, en el qual s’han organitzat diferents activitats en honor a aquesta comunitat autònoma, o el ‘Lliurament de Premis Patraix’, que tindrà un gran calat social i emocional per a tots els veïns, ja que s’atorgarà el Premi Convivència als tres presidents que ha tingut l’Associació de Víctimes del Metre 3-J, Enric Chulió, Beatriz Garrot i Rosa Garrot, el Premi a la Llibertat d’Expressió a la periodista Laura Ballester o el Premi Trajectòria Ciutadana a Juan Antonio Caballero, President de la CAVE-COVA, entre uns altres.

No obstant això, la programació que des de l’Associació Veïnal de Patraix han preparat no té desaprofitament. Per això, us conviden a participar en unes festes pensades per a tots, sense distinció de procedència, sexe, edat o nivell econòmic. Doncs l’important és oblidar-se de la rutina diària i gaudir envoltat d’amics i veïns del barri de Patraix. A més, València Extra donarà la cobertura audiovisual que mereixen estes festes, molt atents al nostre diari.

Cartel-programa-color-724x1024

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − nou =

museo prehistoria