caixa popular

“Sabores de otoño", una nova experiència sensorial de La Ferrera

“Sabores de otoño", una nova experiència sensorial de La Ferrera
22/09/2017 -

El restaurant La Ferrera situat en la platja valenciana de Pinedo ha preparat una vetlada especial per a donar començament a la temporada de tardor que tindrà lloc el pròxim dia 6 d’octubre a les 20:30 hores.

Les experiències en La Ferrera no són una novetat, ja que per a rebre la temporada d’estiu, la cuinera Chabe Soler i la sommelier María Lluch proposaven als comensals un joc de textures extretes de la naturalesa i recognoscibles en la proposta gastronòmica i maridatge seleccionat especialment per a eixa nit.

Ara la creativitat de Chabe Soler i María Lluch es torna a fusionar per a un segon esdeveniment que pretén aprofundir en els cinc sabors existents, de manera que també es contempla l’umami.

El leitmotiv de la nit, de nou és el número cinc donat que és la translació numèrica de la llibertat, la creativitat i l’esperit creatiu de les dues protagonistes. Chabe Soler ha preparat un menú que pretén posar en relleu la confusió a la qual moltes vegades ens porta la vista o l’olfacte, per açò del que es tracta en aquesta ocasió és de posar a prova únicament les papil·les gustatives.

Si en l’ocasió anterior, María Lluch va centrar l’experiència en vins, caves i espumosos, en aquesta edició també s’abordaran un altre tipus de begudes amb l’únic objectiu de potenciar els sabors.

Cinc begudes, amb cinc plats i cinc sabors protagonistes, tot açò entremesclat amb un joc que farà que els comensals es traslladen a un peculiar casino on res serà el que sembla.

Atés que la primera experiència es va desenvolupar en la terrassa davantera que ofereix una decoració que recorda a la Toscana, en aquesta ocasió es realitzarà en la terrassa posterior en primera línia de mar, de manera que els assistents podran gaudir de rumor de les ones i la brisa marina.

La singular vetlada ha partit de la unió de la xef executiva del restaurant La Ferrera, Chabe Soler, i de la sommelier i enòloga María Lluch que ha desenvolupat la seua labor professional en cellers com el Celler del Roure, Vegalfaro i Enrique Mendoz. En l’actualitat, dedica els seus esforços a realitzar tastos i experiències que servisquen als afeccionats al vi a aprofundir en la viticultura des d’una perspectiva empàtica i sensitiva.

El restaurant La Ferrera, rep el nom del sobrenom amb el qual es coneixia a la mare de les propietàries del restaurant, Lola Soler que s’encarrega de la sala i la gestió de l’establiment, i Chabe Soler que està al capdavant de la cuina. L’ampli restaurant, que acaba de complir 2 anys, posseeix un disseny que combina l’esperit mediterrani i marítim del seu enclavament amb línies rectes i modernes.

Disposa a més de quatre zones perfectament delimitades: una terrassa frontal tipus lounge, un xicotet reservat envidrat, un ampli saló, una terrassa de cara al mar on predomina la fusta i els tons càlids, i un ampli reservat en la part de dalt, amb una terrassa pròpia completament oberta, ideal per a celebrar esdeveniments de caràcter social o empresarial.

La vetlada té un aforament màxim de 30 persones i un cost de 30 euros per cobert.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris