25n
25N
25N

"Sabers i sabors" seran els principals ingredients de XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser

"Sabers i sabors" seran els principals ingredients de XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser
15/10/2016 -

El pròxim 21 d’Octubre arranca la XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser sota el títol “Sabers i Sabors”. Enguany en aquesta XII edició seran un total de 47 expositors entre comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants, tots ells per a donar a conéixer els seus productes, serveis i gastronomia a tots els visitants.

En concret, en la caseta de l’Ajuntament d’Alcàsser informaran de la carta de serveis que s’ofereix als veïns i veïnes d’Alcàsser. A més, presentaran la campanya de promoció del Mercat Municipal: “Per Nadal, compra y guanya al Mercat Municipal” del 2 de novembre al 5 de gener. Els clients del Mercat podran entrar al sorteig de molts premis en complimentar les butlletes de compra.

Aquesta Mostra Agroalimentària i comercial es trobarà acompanyada per la recreació d’un Mercat Medieval als carrers cèntrics del poble i voltants del Mercat. Podrem gaudir de la recreació d’oficis artesans, mercaders, tavernes, música i dansa àrab del grup A l’IBI, teatre de carrer de la companyia Papa Luna, i moltes sorpreses més. Enguany l’empresa que es fa càrrec és Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals per la geografia espanyola.

També s’han organitzat diferents activitats al llarg de tot el cap de setmana, tant per part dels comerços i entitats expositores, com des de l’Ajuntament:

 • Diumenge 23 a les 11 h. Concurs Gastronòmic “Sabors del Món”, inscripcions fins al 19 d’octubre, amb diferents modalitats i premis. Bases en www.alcasser.es
 • Exposició fotogràfica i d’objectes antics: “Alcàsser al passat” organitzada pel grup Fotos Velles d’Alcàsser a l’antiga cooperativa , C/ Jaume I.
 • L’Escola de Música d’Alcàsser oferirà en la plaça del Mercat actuacions musicals en diferents horaris, a càrrec de la Banda Juvenil, Grup de Metalls, Grup de Percussió, Ensemble de Flautes i violencellos, Grup de Violins i Clarinets i Batucada.
 • Per als més menuts, s’han programat tallers i atraccions en diferents horaris:
  • RACÓ INFANTIL MEDIEVAL, la plaça del Castell, amb gran ludoteca artesanal, jocs musicals, tiovivo Leonardo da Vinci, i taules d’enginy.
  • Taller de Fang, a càrrec de Dbarro & huellas de bebé.
  • Castell unflable i llits elàstics, a càrrec de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser, AECA
  • Taller de maquillatge i Globoflèxia per l’empresa KIDS ANIMACIÓN.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 14 =

museo prehistoria