25n
25N
25N

El Banc Sabadell trasllada la seua seu oficial a Alacant

La incertesa política que s’està vivint a Catalunya i la caiguda de les seues accions han sigut crucials per a aquesta decisió

El Banc Sabadell trasllada la seua seu oficial a Alacant
05/10/2017 -

Nova empresa que decideix marxar de Catalunya. Després dels moviments d’Oryzon que va anunciar el seu trasllat a Madrid i una pujada de les seues accions, ara és el Banc Sabadell, una de les entitats bancàries més fortes, qui decideix donar un nou pas després dels darrers discursos del Rei Felipe VI i Puigdemont. La destinació en aquest cas és la Comunitat Valenciana i més en concret, Alacant. Els inversos del Sabadell recolzen la decisió d’aquest trasllat que a més li ha premiat amb una pujada del 6% en l’Ibex 35.

Alacant serà a partir d’ara la nova seu oficial d’aquesta entitat catalana i és que precisament la capital alacantina és una de les més potents del Sabadell en tota Espanya. Precisament en aquesta terra se situava l’antiga Caixa d’estalvis del Mediterrani que va ser absorbida pel Sabadell fa ja anys. Aquesta notícia suposa un nou colp d’efecte a la màxima tensió que s’està vivint a Catalunya. Diverses associacions d’empresaris ja han alertat que davant una DUI les empreses abandonarien Catalunya ràpidament.

La veritat és que les entitats catalanes porten diversos dies amb importants caigudes en l’IBEX 35 i per tant, aquest moviment del Sabadell ha sigut tot un revulsiu per als seus accionistes. Precisament una de les raons era evitar quedar-se fora de la Unió Europea, l’euro i per tant també del Banc Central Europeu.

Una altra empresa que també està preparada davant una Declaració Unilateral d’Independència és el Grup Catalana Occident que ja ha activat un pla per a protegir els interessos dels seus clients

Per la seua banda, Caixabank encara no s’ha pronunciat davant un canvi de la seua seu fora d’Espanya. El Govern previsiblement aprovarà aquest mateix divendres un reial decret per a facilitar el canvi de seu immediat d’empreses catalanes a altres regions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =