caixa popular

Russafa Gallery completa la seua temporada de moda amb el green fashion i Privalia

Russafa Gallery completa la seua temporada de moda amb el green fashion i Privalia
24/11/2017 -

Ruzafa Fashion Week completa la seua temporada de moda amb dos esdeveniments previstos per a finals de novembre i desembre: Multimarca green fashion de Skunkfunk i Secret Market de Privalia.

El primer d’ells serà el mercat multimarca liderat per la moda més green de Skunkfunk i Mónica Lavandera que es durà a terme del 29 de novembre al 3 de desembre. A més també se sumen a aquest esdeveniment les marques: Geographical Norway, Franklin&Marshall i Eleven Paris.

Des de l’organització de Ruzafa Gallery destaquen que aquest tipus d’esdeveniments aporten un contingut didàctic, ja que són una oportunitat per a conscienciar a la societat valenciana sobre la idea que moda i medi ambient són compatibles i encaixen a la perfecció en els nostres dies.

Finalment l’any es tancarà amb el Secret Market de Privalia, previst del 13 al 17 de desembre. Tots dos esdeveniments són una oportunitat perfecta per a avançar-se a les compres nadalenques, on es podran adquirir productes a un preu molt assequible.

Tots els esdeveniments emmarcats en el Ruzafa Fashion Week van acompanyats d’activitats complementàries per a gaudir en família, gràcies al seu format amé, poc convencional, amb atenció personalitzada i zones d’oci.

Ruzafa Gallery amb la sèrie d’esdeveniments programats al llarg de l’any ha consolidat com a espai d’oci i shopping amb el qual el públic de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana se sent cada vegada més identificat.

Així doncs, Ruzafa Fashion Week obrirà les seues portes de nou el dimecres 29 de novembre fins al dissabte 2 de desembre, de 10 a 21 hores, i el diumenge d’11 a 21 hores, en l’espai Rufaza Gallery situat en el carrer Pedro III el Gran, número 11 duplicat, baix a València.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

1 Comentari

 1. Javier Lastra Juan
  Javier Lastra Juan desembre 24, 18:26

  Como ha cambiado el mundo, quién nos iba a decir hace pocos años que cadenas de distribución como Privalia, movería miles de paquetes de ropa diariamente, sin tiendas físicas, sin que la gente se lo pruebe e incluso sin ser ropa de su propiedad.
  Las grandes empresas de distribución logística y las webs de venta online de moda crecen y crecen sin parar, el mundo cambia a toda velocidad, ¡súbete al tren o te lo perderás!.
  Esta semana he descubierto otra web de venta online de complementos de moda, complementoslamonsita.com me encanta seguro que llegarán muy lejos.

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris