25n
25N
25N

Els barris de Russafa i Benimaclet celebren els seus respectius carnestoltes

Aquest dissabte, 25 de febrer, els carrers de Russafa i Benimaclet s’omplen de música i color

Els barris de Russafa i Benimaclet celebren els seus respectius carnestoltes
24/02/2017 -

Aquest cap de setmana, València es vesteix de Carnestoltes. Concretament, Russafa i Benimaclet han organitzat un dia inoblidable, en el qual els carrers de tots dos barris s’ompliran de música i color fent gaudir a veïns i visitants.

I perquè gaudisques al màxim d’aquesta festa, a València Extra, t’informem de la programació dels Carnestoltes a València.

Dissabte que ve, 25 de febrer, a les 18.00 hores, començarà el III Carnestoltes Multicolor de Benimaclet, que comptarà amb més de 300 col·lectius procedents de Barcelona, Madrid i Sevilla.

Des del carrer Emili Baró, aquest carnestoltes anirà avançat pels diferents carrers del barri, inundant-les d’alegria i molta música, però també serà una bona oportunitat per a descobrir les diferents cultures del món.

D’altra banda, en el barri de Russafa, a partir de les 17.00 hores, tindrà lloc el seu particular carnestoltes, que començarà des del Parc Granero, i passarà pels carrers Filipinas, Literato Azorín, Sueca, Denia i Cuba.

Sota el lema ‘Les Llibertats en Dansa’, aquesta desfilada no solament permetrà conéixer les diferents cultures del barri, sinó que també pretén recuperar la memòria històrica del carnestoltes en la ciutat, que es remunta a la fi del segle XIX, i la tradició carnavalesca dels diferents grups d’immigrants.

La VII edició del Carnestoltes Russafa Cultura Viva omplirà els carrers d’aquest popular barri de mercats artesanals, concerts i una gran desfilada, en el qual participaran al voltant de 1.000 persones, i on es veuran vestits de diferents llocs del món per a ressaltar la riquesa cultural de Russafa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 12 =