caixa popular

Redescobreix València amb tres rutes guiades gratuïtes

Amb aquestes rutes, els valencians descobriran els secrets millor guardats de la ciutat

E.P

Redescobreix València amb tres rutes guiades gratuïtes
26/09/2018 -

L’Ajuntament de València ha llançat la campanya ‘València, com a casa’, que cerca, d’una banda, conscienciar als turistes de com realitzar un turisme respectuós amb la ciutat i els seus habitants, i informar de com descobrir els encants de València a través d’una sèrie de recomanacions, com consumir en establiments de barri o provar la nostra gastronomia i, per un altre, informar els valencians de les mesures que s’estan duent a terme des de la regidoria de Turisme per a fomentar un turisme de qualitat i sostenible, però també els ofereix l’oportunitat de descobrir la ciutat com un turista més.

“Els veïns descobriran els secrets de la ciutat i el nostre senyal d’identitat”

D’aquesta manera, s’han organitzat tres rutes, dirigides als veïns, a través de les quals coneixeran alguns dels secrets que amaga la ciutat de València. Unes rutes totalment gratuïtes, que s’han dividit en tres temàtiques: la València medieval, la València musulmana i la València marítima. Sandra Gómez, regidora de Turisme, explicava, durant la presentació, que s’han dissenyat perquè “els veïns de València puguen redescobrir la ciutat per unes hores i endinsar-se en els elements secrets que ens defineixen, mentre coneixen quin és la nostra identitat com a poble”.

Així, s’han previst dos torns de visites, que aniran des de les 10.00 fins a les 11.30 hores, i des de les 12.00 fins a les 13.30 hores, aproximadament. Quant als dies per a poder realitzar aquestes rutes, la València medieval tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre – Punt de trobada: porta principal de l’Ajuntament de València -; la València musulmana serà el 28 d’octubre i el 4 i 11 de novembre – Punt de trobada: Torres de Serrano -; i la València marítima, que s’ha inclòs per a descentralitzar el turisme, es realitzaran els dies 7, 14 i 21 d’octubre – Punt de trobada: oficina de turisme del port.

Per a participar en les rutes, tan sols serà necessari que envies un correu a rutasturisticas@valencia.es, indicant el nombre d’assistents, el torn d’horari i el telèfon de contacte. Rebràs un correu de confirmació per a assegurar la teua reserva. I és que aquestes rutes gratuïtes tenen un aforament màxim de 20 persones. El termini per a inscriure’s en cada ruta s’obrirà el dilluns de cada setmana a les 09.00 hores, i es tancarà el divendres a les 14.00 hores, a excepció de l’eixida del pròxim 14 d’octubre, que es tancarà el termini d’inscripció el dijous.

Etiquetes


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats