25n
25N
25N

'Turista per un dia en Falles': les rutes guiades gratuïtes arriben aquestes Falles

Les inscripcions per a les rutes turístiques de Falles es poden fer a partir d’aquest dilluns

'Turista per un dia en Falles': les rutes guiades gratuïtes arriben aquestes Falles
09/03/2020 -

Les Falles de València 2020 ja inunden la ciutat de pólvora, color i, prompte, de monuments fallers. No obstant això, enguany, podràs gaudir les Falles com si fores un turista més. Com? Amb les rutes turístiques guiades que ha llançat l’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Turisme. I és que després de l’èxit dels programes ‘Turista per un dia a la teua ciutat’ i ‘Turista per un dia per Nadal’, ara es posa en marxa ‘Turista per un dia en Falles’.

Els dies 13, 14 i 15 de març, els veïns i veïnes de València tindran l’oportunitat de gaudir de rutes turístiques guiades, completament gratuïtes, que tindran com a objectiu que la ciutadania es convertisca “en ambaixadors actius del patrimoni, la cultura i les tradicions pròpies”. D’aquesta manera, es llançaran 12 rutes turístiques, al llarg d’aquest cap de setmana, que es distribuiran en horari de matí i vesprada.

Els itineraris seran ‘València en Falles’ i ‘Falles Secció Especial’. Només es podrà reservar una de les rutes, i amb un màxim de 2 places en una mateixa inscripció. El termini d’inscripció s’obri hui, dilluns 9 de març, fins a esgotar existències. Així, cal recordar que, en cada grup, hi haurà 25 places disponibles i cada ruta tindrà una duració aproximada de 2 hores i 30 minuts.

Per als dies 13 i 14 de març està prevista la ruta “Falles Secció Especial”, amb dos grups de matí a les 10.00 hores, i dos grups de vesprada a les 17.00 hores. En canvi, el dia 15 es realitzarà la ruta “València en Falles”, on també hi haurà dos grups de matí a les 11.00 hores, i dos grups de vesprada a les 17.00 hores.

Per a la ruta de ‘Falles Secció Especial’, les parades principals seran la Catedral, plaça de la Reina, plaça de la Verge, Torres de Serrans, Falla Na Jordana, Falla del Pilar, Falla del Convent Jerusalem i Estació del Nord / Falla Bailén Xàtiva. El punt de trobada serà la Porta dels Ferros de la Catedral de València.

Per a la ruta ‘València en Falles’, les parades principals seran Catedral, plaça de la Reina, plaça de la Verge, Torres de Serrans, Llotja, Mercat Central i plaça de l’Ajuntament. El punt de trobada serà la Porta dels Ferros de la Catedral de València.

Serà necessari personar-se amb 10 minuts d’antelació en el punt de trobada per a comprovar la confirmació de la reserva, que podrà fer-se, a partir de hui, a través del correu electrònic libertours@libertours.com, indicant el nom i el cognom de la persona que realitza la inscripció, número de telèfon, si porta acompanyant, nom de la ruta a la qual s’inscriu, hora i idioma (valencià o castellà) i si s’autoritza o no la realització de fotografies per a publicar en xarxes socials. Serà imprescindible rebre un correu de confirmació de la reserva per a poder assistir a la ruta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + divuit =