25n
Orgull
Orgull

Rutes escultòriques per a descobrir els animals inanimats de la ciutat

El pròxim 18 d’abril, l’entrada a tots els monuments i museus de la ciutat serà gratuïta

Rutes escultòriques per a descobrir els animals inanimats de la ciutat
16/04/2019 -

Amb motiu de la celebració del Dia dels Monuments i Llocs, hui es presenta el llibre Animals inanimats: Rutes escultòriques per la ciutat de València, de Margarita Belinchón, Patricia Ruiz i Elena García Marín, al Museu de Ciències Naturals, als Jardins del Real. Després d’aquesta presentació es farà una ruta des del Museu de Ciències Naturals per a descobrir els animals que habiten als Jardins del Real i als Jardins de Monforte.

Aquesta activitat l’organitza el Museu de Ciències Naturals amb l’objectiu de «mostrar una altra manera de mirar els monuments de la ciutat. Volem encuriosir amb el nostre patrimoni urbà a través de la fauna amagada als nostres edificis i monuments», ha explicat la regidora de Cultura, Glòria Tello.

D’altra banda, Tello ha destacat que «la major part de les vegades, caminem amb pressa, no ens parem a observar els llocs per on transitem o passegem i no reparem en la bellesa dels elements que decoren la ciutat. És per això que comencem la ruta dels jardins per a descobrir sorprenents animals amagats als jardins més emblemàtics de València: els Jardins del Real i els Jardins de Monforte».

DIA INTERNACIONAL DELS MONUMENTS I LLOCS

Així mateix, amb motiu del Dia Internacional dels Monuments i Llocs, que se celebra cada 18 d’abril, l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, ha organitzat una programació especial amb una sèrie d’activitats, visites guiades i entrada gratuïta (portes obertes) a tots els museus i monuments municipals de la ciutat de València durant el 18 d’abril.

L’entrada gratuïta als museus municipals serà a: la Casa Museu Benlliure, la Casa Museu Blasco Ibañez, la Casa Museu Concha Piquer, el Centre Arqueològic, l’Almoina, la Cripta de Sant Vicent, el Museu de Ciències Naturals, el Museu d’Història de València, el Museu de la Ciutat, el Museu Històric Municipal i el Palau de Cervelló. Quant als monuments municipals, l’entrada gratuïta serà a: l’Almodí, les Drassanes, la Galeria del Tossal, la Llotja, les restes del Palau Real, les Torres de Quart i les Torres de Serrans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + disset =