25n
25N
25N

Una vintena de bars i restaurants paiportins concursen aquest cap de setmana en el Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta

Una vintena de bars i restaurants paiportins concursen aquest cap de setmana en el Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta
11/06/2018 -

Paiporta acull aquest cap de setmana, del 15 al 17 de juny, Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de la localitat, en què 20 bars i restaurants concursaran per emportar-se els premis a la tapa més saborosa i la més innovadora. Com és habitual, serà la clientela la que decidirà qui s’emporta els guardons amb els seus vots, que podran emetre en unes urnes habilitades a cada local, després d’acreditar que han visitat almenys quatre bars i restaurants al llarg de tot el cap de setmana.

El Tasta Tapes està organitzat per la Regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta, i arriba a la seua setena edició consolidant-se com un esdeveniment de primer ordre que té com a objectiu dinamitzar i donar a conéixer els negocis paiportins de la restauració. Les primeres tapes se serviran la vesprada del divendres 15 de juny, i també hi haurà servei dissabte a migdia i a la nit. Per últim, els locals serviran les seues creacions diumenge al migdia. Es recomana consultar l’oferta gastronòmica i els horaris dels bars i restaurants en aquest enllaç.

Les tapes d’aquest esdeveniment tenen un preu pactat de 2 euros, en cas d’acompanyar el plat amb aigua, vi o cervesa, de 2,5 euros, en cas de triar refresc, o d’1,5 euros, si no s’acompanya el mos de cap beguda.
Entre totes les persones que voten a les diferents tapes se sortejaran 6 premis per valor de 60 euros per a gastar en un dinar o sopar en qualsevol dels establiments participants. Així mateix, els locals guardonats al finalitzar el Tasta Tapes també obtindran un diploma acreditatiu, a més d’un premi en metàl·lic.

Premi al Servei Responsable

Com a novetat, enguany s’ha posat en marxa un tercer premi que s’afegeix als de les tapes més saboroses i innovadores: El de Servei Responsable, impulsat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), pertanyent a la Regidoria de Benestar Social. Junt amb l’ONG Controla Club, i dins del Programa Nacional de Prevenció de les Drogodependències al Sector Hostaler, es pretén fomentar un oci de qualitat, saludable i responsable.

Els criteris per a atorgar aquest guardó al millor servei responsable, que també decidiran les persones participants en el Tasta Tapes, seran que el local tinga en un lloc visible el cartell relatiu a la legislació sobre la venda d’alcohol, que hi haja la possibilitat d’acompanyar la tapa amb una beguda no alcohòlica més barata o al mateix preu que la cervesa o el vi, que l’establiment tinga missatges preventius sobre l’ús responsable de begudes alcohòliques, i que afavorisca que no hi hagen persones embriagades, per exemple, no venent més beguda a qui està baix els efectes de l’alcohol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + vint =