caixa popular

Trobada i ruta motera solidària a Alfafar

Trobada i ruta motera solidària a Alfafar
22/10/2018 -

Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament, acull dissabte que ve 27 d’octubre la celebració d’una ruta motera solidària amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama.

Uns 250 motoristes participaran en el VI Desafiament amb moto que organitzen conjuntament Levante Experience i l’associació Ángeles Guardianes, una ruta amb un recorregut de 500 km per la Comunitat Valenciana que els participants coneixeran el mateix dia de l’eixida. Es tracta d’una ruta una no competitiva que consistirà a seguir un itinerari marcat per l’organització mitjançant un “roadbook” en els quals existiran una sèrie de controls fotogràfics de pas i presencials per part de l’organització.

El dissabte a les 8.00 h. tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament l’inici de l’itinerari i es preveu que la finalització de la ruta i l’arribada a Alfafar dels motoristes es produïsca entre les 19 i les 20.00 h.
A més, la vesprada del divendres 27 se celebrarà en el Saló Ventura Alabau d’Alfafar una recepció institucional als motoristes inscrits en el qual participaran personal de l’Ajuntament, regidors i representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d’Alfafar, entitat que rebrà el total dels diners recaptats amb les inscripcions de la ruta motera.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Alfafar i l’AECC d’Alfafar se sumen a la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama amb el qual es pretén donar visibilitat a les milers de dones que pateixen i lluiten contra la malaltia així com fomentar la conscienciació de la ciutadania d’Alfafar entorn de la rellevància de la recerca científica per a aconseguir tractaments mèdics menys invasius per a una malaltia que, àdhuc amb al voltant d’un 85% de taxa de supervivència, es porta a 700 dones anualment solament a la Comunitat Valenciana.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =