25n
25N
25N

El Sant Greal serà protagonista a Massamagrell en l'últim trimestre d'enguany

Al novembre tindrà lloc l’I Congrés Internacional de periodisme i divulgació en aquest camp

El Sant Greal serà protagonista a Massamagrell en l'últim trimestre d'enguany
27/08/2020 -

Durant el matí de hui dijous, l’Alcalde de Massamagrell, i regidor de turisme, Paco Gómez, s’ha reunit amb alguns dels representants de l’Associació Cultural del Camí del Sant Greal entre els quals es trobaven, entre altres, Jesús Gimeno, tresorer i representant de l’Ajuntament davant l’associació i Ana Mafé, presidenta.

L’objectiu d’aquesta reunió era planificar les diferents activitats que es duran a terme durant l’últim quadrimestre d’aquest 2020 a Massamagrell, i així continuar projectant les potencialitats turístiques i culturals del Sant Greal, tant a nivell nacional com internacional.

Aquest calendari d’activitats comença a l’octubre amb la presentació i organització d’una ruta ciclista que va des de Massamagrell, fins a la localitat turolense d’Albentosa i meta final en la Catedral de València. El mes de novembre, es realitzarà la presentació del llibre del Greal i l’I Congrés Internacional de periodisme i divulgació entorn del Sant Greal: la seua història i el seu camí. Per a acabar amb aquest trimestre d’activitats monogràfiques, al desembre està prevista l’organització d’una exposició del Camí del Sant Greal. Totes les activitats que es realitzen en la localitat tindran lloc en el Centre Cultural del municipi.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, ha declarat després de la reunió “Estem molt contents que Massamagrell continue sent un referent en aquesta ruta i, per aquest motiu, implementarem aquestes accions al costat de l’Associació, que fa un treball magnífic en aquest àmbit”

D’altra banda, Jesús Gimeno, representant de l’Ajuntament davant l’associació, ha mostrat la seua satisfacció “amb la predisposició de la institució de continuar col·laborant amb l’Associació, per a continuar treballant per la Ruta del camí del Sant Sant Greal i que tot això repercutisca positivament en el nostre municipi”

Des de l’Ajuntament també han aprofitat per a indicar que la celebració de tots aquests esdeveniments estan supeditats a la situació sanitària global, a causa de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

museo prehistoria