25n
25N
25N

Simat de la Valldigna organitza una ruta als Forns de Calç

Simat de la Valldigna organitza una ruta als Forns de Calç
26/10/2020 -

El passat dissabte 24 d’octubre, unes vint persones van gaudir de la ruta natural dels Forns de Calç i la ruta dels Monestirs, organitzada per la Regidoria de Turisme i amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

Durant el trajecte, que va tindre un recorregut d’uns set quilòmetres, els assistents van poder descobrir part de la flora que es troba a este paisatge de la mà dels botànics Jaume Soler i Lluís Serra. A més, també van poder conèixer un poc sobre l’antiga tècnica de fer calç i el funcionament d’este tipus de forns, que estaven ubicats en llocs amb molta pedra calcària.

A més, el divendres 23 d’octubre, la Regidoria de Turisme també va organitzar una ruta nocturna teatralitzada pels Tresors de Simat. Ambdues rutes van acabar amb una degustació de productes locals amb l’objectiu de donar suport al comerç local, que s’ha vist afectat per la crisi sanitària de la COVID-19.

La pròxima ruta tindrà lloc l’1 de novembre amb la ruta de l’Aigua i la visita a la cova Patricio. Totes elles conten amb les mesures sanitàries dictades per les autoritats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 4 =