25n
25N
25N

Mislata torna a celebrar la Ruta Dolça

Mislata torna a celebrar la Ruta Dolça
13/02/2019 -

Mislata es va incorporar fa uns anys a la moda de les rutes de la tapa, amb l’objectiu de donar suport als comerços de la ciutat i especialment als del sector de l’hostaleria. Però va ser l’any passat quan la Regidoria de Comerç va decidir provar per primera vegada l’experiència amb tapes dolces. Després de l’èxit d’aqueixa primera edició, arriba ara la segona, en la qual nou establiments, en la seua majoria forns i pastisseries, participen oferint xicotets pastissos per 1,50€.

A partir de hui i fins al dissabte 16 de febrer, els veïns i veïnes de Mislata, i qualsevol persona que passe per la ciutat, podran degustar qualsevol de les nou tapes dolces que participen en esta campanya de dinamització comercial i, a més, votar per la que més els agrade. En este primer dia de ruta ja s’ha confirmat la gran acceptació entre la ciutadania. Durant tot el matí, molts són els clients que ja s’han passat per algun dels establiments participants per a provar la seua tapa dolça.

l’èxit de la iniciativa ha contribuït també l’equip d’animació que recorre els carrers de la ciutat informant els veïns de l’activitat i repartint els fullets on apareixen els forns participants, les seues creacions i la targeta per a participar en la Ruta Dolça. A este equip d’animació s’han sumat este matí la regidora de Comerç, Mayka Tarín, i altres membres del govern municipal que han visitat els diferents forns i pastisseries. Tarín s’ha mostrat satisfeta amb l’inici d’esta nova edició i confia que la participació siga tot un èxit, igual que l’any anterior.

El format és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa; els i les participants disposen d’una targeta que poden segellar cada vegada que proven un dels pastissos, i quan tenen tres ja poden votar pel seu preferit. A més del reconeixement públic que rebran els millors pastissers, els participants en la Ruta Dolça que emplenen i entreguen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − set =

bombers
bombers
Valencia activa