25n
25N
25N

Russafa Out presenta la seua programació en La Mutant

Russafa Out presenta la seua programació en La Mutant
19/04/2018 -

El festival d’arts escèniques València Russafa Escènica ha presentat aquest dijous la programació de Russafa OUT, la gran novetat de la seua vuitena edició, a La Mutant, l’espai escènic de Las Naves. Aquest espai del carrer de Joan Verdeguer acollirà el 7 d’octubre la representació de l’espectacle ‘Dios tiene vagina’ dins de la nova proposta de Russafa Escènica. Per aquest motiu, diferents representants de les principals sales teatrals i espais culturals de la ciutat s’han reunit hui a La Mutant, en una trobada on també ha participat la regidora d’Educació i Acció Cultural, Maria Oliver.

Russafa OUT, de l’1 al 7 d’octubre, és el nou pilar del certamen, una aposta per la innovació, l’experimentació de nous llenguatges escènics i l’obertura i modernització d’aquesta cita. Per primera vegada, Russafa Escènica ix del barri de Russafa per envair sales, espais i carrers de la ciutat de València. Un projecte que, en paraules de Maria Oliver, es basa en la “col·laboració i l’esforç. El que cal fer és unir i aprofitar els espais en comú”.

Dins d’este marc col·laboratiu, La Mutant acollirà el 7 d’octubre la representació de ‘Dios tiene vagina’, un espectacle de la companyia andalusa Vértebro que trenca amb els conceptes tradicionals de gènere i identitat. Per Olga Álvarez, directora artística de La Mutant, la iniciativa de Russafa OUT permetrà a la sala “donar suport a projectes de creació local en la seua evolució i creixement, així com nodrir al projecte de propostes que continuen la seua línia artística marcada per les arts vives”.

A més de la regidora Maria Oliver, com a amfitriona de la trobada, han comparegut en roda de premsa Ana Bonmatí, directora de Gestió Cultural del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València; Marc Borrás, cap de producció i difusió cultural del MuVIM; Mª Ángeles Fayos, responsable d’Olympia Metropolitana i gestora del Teatre Auditori de Catarroja; Roberto García, director adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura; Jacobo Pallarés, codirector de l’Espai Inestable; José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana; i Josep Policarpo, director de Teatre Escalante. Per part del festival ha intervingut Jerónimo Cornelles, director artístic de Russafa Escènica, i Dídac Domènech, director de producció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 8 =