25n
25N
25N

El repte #RunCáncer suma 7.792€ contra el càncer i la Covid-19 després de les seues dues primeres proves

El repte #RunCáncer suma 7.792€ contra el càncer i la Covid-19 després de les seues dues primeres proves
01/07/2020 -

El repte #RunCáncer d’AECC València suma 7.792 euros contra el càncer i la Covid-19 després de les seues dues primeres proves, l’última d’elles aquest mes de juny, en la qual s’han recaptat 3.800 euros.

La segona prova del repte virtual de #RunCáncer ha reunit a més de 500 participants, que han finalitzat i compartit la seua carrera de sis quilòmetres del 24 al 30 de juny. Gràcies als dorsals 100% solidaris adquirits s’ha recaptat un total de 3.852 euros, ha informat l’organització en un comunicat.

Aquest circuit virtual consta d’un total de quatre proves que es desenvoluparan de maig a agost, tots dos inclusivament. Aquestes carreres “virtuals” es poden fer des de qualsevol lloc i superfície al llarg dels set últims dies de cada mes, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries del moment. Els corredors van poder inscriure’s al circuit complet fins a aquest 31 de maig per 16 euros 100% solidaris. Ara poden continuar participant carrera a carrera de juny a agost per 5 euros/prova.

Després dels 5K de maig i els 6K de juny, arriba la tercera prova del repte, que amb una distància de 8 quilòmetres podrà realitzar-se del 25 al 31 de juliol. Els interessats a continuar sumant podran inscriure’s a partir d’aquest pròxim dilluns 6 de juliol a les 10 hores en la web de TopRun. El repte #RunCáncer s’acomiadarà el mes d’agost, concretament del 25 al 31, amb una carrera de 10 quilòmetres.

Els participants hauran de pujar la seua activitat –amb la distància requerida i realitzada durant els dies en qüestió– a l’aplicació Strava perquè la plataforma TopRun puga incloure’ls tant en la classificació general així com en les classificacions M40, M50 i M60. A més, tots els participants que hagen completat almenys tres de les quatre proves que componen el circuit, optaran a una classificació final del repte.

També hi haurà una classificació dels equips més nombrosos i dels més ràpids –computant els deu millors temps de cadascun d’ells–. Les classificacions poden anar consultant-se carrera a carrera en www.toprun.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

CCCC
activem alfafar