25n
Orgull
Orgull

La instal·lació de rugbi Quatre Carreres continuarà prestant servici esportiu

archivo

La instal·lació de rugbi Quatre Carreres continuarà prestant servici esportiu
29/03/2019 -

La Junta Rectora ha aprovat la proposta d’acord de la Junta de Govern Local i la Fundació Esportiva Municipal de València en què legitima l’alternança de gestió de la instal·lació Quatre Carreres entre el Club Poliesportiu Les Abelles i el Rugby Club València.

La Fundació Esportiva Municipal i la Junta de Govern Local van acordar que l’alternança de gerència entre els dos clubs es renove i que es preste servici a les instal·lacions amb les mateixes condicions que dictava l’anterior conveni. La comissió de seguiment del conveni, en la qual participen els clubs, ja és coneixedora de la situació.

L’Ajuntament de València considera que els valors esportius que es transmeten en un esport com el rugbi «han de prevaldre per damunt de qualsevol qüestió administrativa que puga existir». En este sentit, tant des del consistori com des de la Fundació Esportiva Municipal «s’estan fent i es faran tots els esforços necessaris per a salvaguardar la prestació del servici esportiu i l’obertura de les instal·lacions del poliesportiu de Quatre Carreres».

La Fundació ha manifestat que el club Les Abelles ha fet els pagaments per a usar la instal·lació i que, en cap moment ha considerat la possibilitat que la instal·lació de rugbi Quatre Carreres quede tancada. Així mateix, la fundació ha mostrat «tot el seu reconeixement i suport al conjunt de clubs de rugbi d’esta ciutat per la seua labor esportiva».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 4 =