25n
25N
25N

Ròtova introdueix els balls tradicionals del Corpus

L’Associació Amics per la Fotografia col·laborarà amb la presa d’imatges dels dibuixos florals i del procés de decoració

Ròtova introdueix els balls tradicionals del Corpus
21/06/2019 -

La processó del Corpus de Ròtova de 2019 serà més completa que mai. S’hi introduiran, per primera vegada, balls tradicionals característics de la celebració. Obriran la comitiva cabuts, duts per xiquets i xiquetes de la població. Darrere tindran lloc el ball de les Vetes i la dansada de la Magrana, molt populars en diverses localitats valencianes, i la dansada de Gandia; i estaran acompanyades per la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real.

Els balls del Corpus precediran la tradicional processó, on seran presents els xiquets i les xiquetes que han pres la comunió enguany. Posarà la música a la processó La Rotovense Musical.

La processó discorrerà pels carrers Major, plaça Major, Ausiàs March, País Valencià, Venerable Miguel López de Grez, Sant Josep i Abadia. El recorregut és decorat, cada any, pel veïnat dels diferents carrers, amb flors i verd. Aquest any, membres de l’Associació Amics per la Fotografia de Ròtova en recolliran el testimoni gràfic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent