25n
25N
25N

Una nova rotonda millorarà l'accés a Foios i Meliana en la CV-300

El projecte també preveu l’execució d’itineraris per als vianants i carrils bici

Una nova rotonda millorarà l'accés a Foios i Meliana en la CV-300
30/12/2019 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha projectat la construcció d’una rotonda d’accés des de la CV300 a Foios i Meliana a fi de dotar d’una secció més urbana a aquest tram a l’oest del nucli urbà de Meliana i millorar de manera sensible la seguretat viària en aquesta intersecció.

D’aquesta manera, el projecte també preveu l’execució d’itineraris per als vianants i carrils bici que connecten els municipis de Foios i Meliana amb l’Anell Verd metropolità de València que s’està executat al sud del nucli urbà de Meliana.

La CV-300, també denominada antiga carretera de Barcelona en aquesta zona, separa els nuclis urbans de Foios i Meliana. L’accés a l’oest del nucli urbà de Foios des de la CV-300 es realitza per mitjà d’una intersecció en “T” al sud de les vies de la línia 1 d’FGV a Rafelbunyol.

En aquest sentit, per a alleujar aquesta situació perillosa per als vehicles, així com per als vianants i ciclistes, la Conselleria ha cregut necessari redactar un projecte sostenible que beneficie a tots els usuaris de la via.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 15 =

Informacion coronavirus