25n
25N
25N

El Rossejat de Torrent, patrimoni gastronòmic de la ciutat

El consistori torrentí registra el nom de Rossejat de Torrent després de quedar lliure la patent, perquè puga ser usat per tots.

27/06/2018 -

RossejatAquest matí en l’habitual trobada de l’alcalde Jesús Ros amb els mitjans de comunicació, la regidora de Turisme i Cultura, Susi Ferrer, ha fet pública la recuperació de la denominació originària del plat més típic de la gastronomia, el Rossejat. “Retornem a la societat torrentina l’ús d’una denominació que forma part del nostre patrimoni cultural i gastronòmic” afirma Susi Ferrer.

L’any 2010 un empresari registre la marca, fet que obligava a la resta d’establiments, associacions i institucions a utilitzar una altra denominació alternativa com “Cassola de Sant Blai”. Ara, després de 8 anys, amb la patent lliure, l’Ajuntament de Torrent ha registrat “Rossejat de Torrent” mantenint també les altres denominacions registrades com “Cassola d’arròs de Sant Blai”, “Cassola d’arròs de Sant Blas”, “Cassola de Sant Blai”, “Arròs de Sant Blai” i “Arròs de Sant Blas”, deixant llibertat d’ús a associacions i hostalers.

L’alcalde Jesús Ros ha valorat la importància i l’obligació de “que les institucions es preocupen per allò que forma part de la identitat i l’ADN del poble”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

CCCC
torrent