caixa popular

Rosa Pérez encapçala una llista “plural i integradora” per a liderar la nova etapa d'EUPV

La dirigent d’IU i ex diputada en Les Corts Esther López Barceló ocupa el tercer lloc

Rosa Pérez encapçala una llista “plural i integradora” per a liderar la nova etapa d'EUPV
04/02/2018 -

“Endavant l’esquerra per a guanyar el país” és el nom de la candidatura amb la què la diputada provincial d’EUPV Rosa Pérez es presenta a la pròxima assemblea de la formació d’esquerres, que se celebrarà els dies 24 i 25 de febrer i que escollirà una nova direcció i el nom de la persona que ocupe la coordinació de l’organització.

Pérez Garijo encapçala una llista caracteritzada per la presència de noms coneguts i experimentats en la política municipal i autonòmica, amb una mitjana d’edat que ronda els 35 anys. Entre eixos noms destaca el de l’ex diputada alacantina en Les Corts, Esther López Barceló, actual dirigent també d’IU, i que ocupa el tercer lloc de la llista, després del regidor d’EUPV a Gandia, Nahuel González.
L’ex portaveu d’EUPV en Les Corts, Ignacio Blanco, o l’actual eurodiputada d’IU Marina Albiol també són dos dels noms de pes que mostren el seu recolzament a la llista de Pérez. Blanco figura en el número 30 de la llista, i Albiol la tanca en el número 76.

En la candidatura de Pérez destaca també el caràcter municipalista i comarcal com una de les essències de la llista. Junt amb Nahuel González també es troben el regidor de Chiva, Manu Clemente, en quart lloc, Estefania Blanes –regidora a Alcoi– en el número 5é, Miquel Lorente –regidor a Xàtiva– en el lloc sisé, Pau Garcia, actual co-coordinadora de Joves d’EUPV en València ciutat, en el seté, Iñaki Pérez i Alba Quesada de les comarques de l’Alt i Baix Vinalopó en els llocs huité i nové i Antoni Llorente, de la Plana Baixa, en el desé. “La nostra llista és diversa, plural, integradora. Té experiència, joventut i moltíssimes ganes de treballar”, assenyala Pérez.

Decàleg de Propostes

Junt amb la candidatura, Pérez Garijo ha donat hui a conèixer també el Decàleg de Propostes amb les què treballarà el seu equip per iniciar una nova etapa en EUPV. En aquest decàleg destaquen línies de actuació centrades en donar visibilitat a la formació d’esquerres, potenciant la comunicació política, enfortir la participació de la militància, recuperar el debat polític dins del Consell Polític Nacional -màxim òrgan de l’organització- posar en valor la tasca municipal o apostar per la formació als càrrecs públics, grups i col·lectius.

A més, Endavant l’Esquerra proposa accions concretes com és la recuperació del portal de transparència d’EUPV –pioner a tot arreu l’Estat–, la rendició de comptes obligatòria per part dels òrgans de direcció i grups institucionals, i l’impuls d’espais de debats i proposta política.

Pérez Garijo assegura “volem iniciar una nova etapa. Cal posar en valor que Esquerra Unida s’ha deixat la pell per la conquista dels drets socials al País Valencià, en la lluita contra la corrupció i en la dignificació de les institucions”. “El nostre projecte polític continua sent necessari per a la societat valenciana”, ha conclòs.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris