25n
25N
25N

El Rockejat de Torrent comptarà amb un punt violeta per previndre i atendre les agressions masclistes i homòfobes

El Rockejat de Torrent comptarà amb un punt violeta per previndre i atendre les agressions masclistes i homòfobes
12/07/2019 -

La ciutat de Torrent es prepara per a viure unes festes carregades d’esdeveniments, però, sobretot, lliures d’agressions sexistes. Per això, l’ajuntament instal·larà, per segon any consecutiu, un Punt Violeta, un espai segur per a les dones i el col·lectiu LGTBI+.

Es tracta d’un lloc amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d’una acció masclista o homòfoba. El Punt Violeta estarà en el Rockejat, els dies 19 i 20 de juliol, un lloc que tots els anys té una gran afluència de persones.

El departament d’Igualtat, a través de Casa de la Dóna, en col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, ha creat aquest Protocol d’Actuació Contra les Agressions Sexistes en Festes. La regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que aquesta iniciativa “pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, prestar l’atenció necessària a les víctimes d’agressions”. Com a mesura de sensibilització es repartiran xapes i polseres amb missatges de conscienciació així com fullets informatius i targetes amb telèfons d’ajuda i interés.

Des del Punt Violeta, en coordinació amb la Policia Local i el dispositiu d’emergència, es realitzarà un seguiment de recollida d’informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + cinc =