25n
25N
25N

Rocafort impulsa el seu primer Consell Agrari Municipal

El ple va aprovar per unanimitat la seua creació per afavorir la participació dels agricultors i millorar la seua situació de treball en l’horta

Rocafort impulsa el seu primer Consell Agrari Municipal
02/05/2018 -

Rocafort dóna un nou impuls per preservar la seua horta i millorar els canals de comunicació amb els qui la treballen amb la creació del Consell Agrari Municipal. El ple de l’Ajuntament va aprovar dijous passat per unanimitat aquest òrgan, que naix del consens social, per afavorir la participació dels agricultors, de la ciutadania, de les organitzacions i dels professionals agraris, en aquells assumptes municipals que els puguen afectar.

Comeig, concejal de Medi Ambiente, en el centro, en el pleno del jueves“L’horta és futur. La intenció és facilitar iniciatives per a escoltar les necessitats dels llauradors, que són els protagonistes, i millorar la seua situació de treball en l’horta. També, donar veu a la població perquè opine sobre els temes pràctics quotidians de l’horta”, va apuntar el regidor de medi ambient, Eduard Comeig.

Les funcions del Consell seran avaluar la realitat agrària del municipi, els seus problemes i necessitats, així com assessorar als òrgans de govern en assumptes d’interès i en serveis que puguen incorporar-se en el municipi per millorar la situació, el treball i el rendiment econòmic de l’horta.

Alguns dels temes de major interès són la millora de vies i infraestructures, la defensa contra plagues, la vigilància rural o la promoció comercial dels productes locals, entre altres qüestions. El Consell podrà proposar mesures per a impulsar el desenvolupament rural i les condicions de treball i de renda dels agricultors, així com qualsevol iniciativa d’interès general per a la comunitat agrària del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − setze =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell