25n
Orgull
Orgull

Rocafort tanca la piscina municipal i suspèn el contracte amb l'empresa de manteniment

La decisió, presa hui de manera urgent, està avalada per informes tècnics municipals

Rocafort tanca la piscina municipal i suspèn el contracte amb l'empresa de manteniment
07/09/2018 -

L’Ajuntament de Rocafort ha decidit hui de manera urgent tancar la piscina municipal i suspendre el contracte amb l’empresa encarregada del manteniment de la instal·lació per la deficient gestió del servei, una decisió avalada per informes tècnics de l’Ajuntament.

D’aquesta manera, el tancament de la piscina, que va obrir les seues portes al juny, i estava previst per al cap de setmana vinent, s’avança per aquest motiu.

El Consistori lamenta profundament les molèsties ocasionades als usuaris d’aquest servei públic. L’Ajuntament iniciarà el procediment per a reclamar a l’empresa, ‘Mantenimiento y Servicios Integrales NAFER S.L.U.’, la responsabilitat contractual en la qual puga haver incorregut per les deficiències detectades. “Estem estudiant el cas i depurarem les responsabilitats legals necessàries de l’empresa per la deficient gestió. Prenem aquesta mesura urgent per a preservar la qualitat d’aquest servei públic i esperem que la nova empresa adjudicatària comence a treballar el més prompte possible i en les condicions òptimes que tots desitgem”, ha apuntat l’alcalde, Víctor Jiménez.

L’objectiu de l’Ajuntament és garantir la qualitat d’aquest servei municipal. Per açò, ja s’han iniciat els tràmits per a contractar una nova empresa que puga solucionar les deficiències detectades i que s’encarregue que les instal·lacions estiguen en òptimes condicions per al pròxim estiu

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − deu =