caixa popular

Roba en més de 9 establiments usant l"encastament" a l'Horta Nord

En aquesta actuació s’han pogut esclarir 9 delictes, 5 d’ells comeses en establiments hosteleros en les localitats de Rafelbunyol, Museros i Massamagrell

Roba en més de 9 establiments usant l"encastament" a l'Horta Nord
23/03/2018 -

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 43 anys, presumpte autor de diversos robatoris amb el mètode d'”encastament” en bars de la comarca de L’Horta Nord, en els quals entrava amb una gran violència usant els vehicles sostrets.

El detingut mitjançant el mètode conegut com a Encastament impactava els vehicles sostrets prèviament contra l’accés als locals d’hostaleria en hores nocturnes. D’aquesta forma, accedia en el seu interior per a robar.

Fruit de les intenses recerques, es va poder comprovar que es tractava d’un sol autor en els fets delictius. En concret, el passat dia 7 de març els agents ho van enxampar in fraganti quan estava robant en un bar de Museros i ho van sorprendre quan estava carregant el botí.

En l’operació, s’han pogut recuperar dos vehicles i una màquina de jocs que s’han retornat als seus amos. Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 9 delictes comesos per aquesta persona.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris