caixa popular

Roba a una anciana més de 20.000 euros a València

La dona de 86 anys es va adonar quan no va poder fer front als pagaments

Roba a una anciana més de 20.000 euros a València
06/05/2018 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 38 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’estafa després de realitzar nombroses extraccions de diners de diferents quantitats del compte bancari d’una anciana de 86 anys per a la qual com a cuidadora. La quantitat estafada ascendeix a 21.100 euros.

Les recerques es van iniciar per part de la policia en tenir coneixement que a una dona d’avançada edat i mobilitat reduïda li havien desaparegut 21.100 euros del seu compte bancari, possiblement realitzant extraccions en efectiu des d’un caixer automàtic. La dona sospitava de la seua cuidadora, ja que és l’única persona que tenia accés al seu compte i la que li acompanyava a retirar l’efectiu en finestreta.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que en el període comprés entre novembre de l’any 2016 i juny de l’any 2017, hi havia diferents extraccions de diners de diverses quantitats, totes en el mateix caixer automàtic, utilitzant la cartilla bancària de la víctima.

Continuant amb les recerques, els policies van constatar que la cuidadora havia deixat d’anar al domicili al juliol de l’any 2017, en la mateixa data que la víctima es va adonar que no podia fer front als seus pagaments, ja que no quedava diners en el seu compte bancari.

Com a conseqüència de les recerques els policies després de localitzar-la, ha sigut detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’estafa. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + cinc =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018