caixa popular

Un total de 7 províncies estaran en risc hui per pluges i tempestes, entre elles València

Un total de 7 províncies estaran en risc hui per pluges i tempestes, entre elles València
11/09/2018 -

Un total de set províncies estaran en risc aquest dimarts 11 de setembre per pluges i tempestes, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que apunta com a fenomen significatiu la possibilitat de ruixats i tempestes localment fortes en el centre de la Península i àrea del Llevant.

En concret, les províncies en risc groc per pluges i tempestes són Albacete, Ciudad Real, Conca, Guadalajara, Toledo i Madrid, mentre que en risc per pluges estarà València.

Aquest dimarts, els cels estaran nuvolosos acompanyats de ruixats i tempestes a Melilla, en l’àrea de l’Estret, en el sud-est peninsular, en el Llevant i en l’oest de Balears, que a la vesprada remetran en l’Estret i Melilla i s’estendran probablement per l’est d’Andalusia, Castella-la Manxa, així com pel sud d’Aragó i de l’altiplà Nord, sense descartar Extremadura i zones pròximes.

A més, els ruixats i tempestes podrien ser localment fortes en el centre de la Península i àrea de Llevant. En la resta de la Península els cels estaran poc nuvolosos o amb intervals de nuvolositat alta i amb nuvolositat d’evolució diürna en gran part de l’interior, mentre que hi haurà intervals nuvolosos a Balears. En el nord de les illes Canàries de major relleu es preveuen cels nuvolosos amb pluges febles ocasionals i cels poc nuvolosos en el sud. Aemet apunta intervals nuvolosos a Lanzarote i Fuerteventura.

D’altra banda, les temperatures aniran en descens en el sud-est peninsular i aniran en augment en la meitat nord, mediterrani andalús i Balears.

Finalment, es preveuen règim d’alisis a Canàries i vent de component aquest en la Península i Balears, amb intervals de fort en l’Estret i litoral sud-est de la Península.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Valencia orgullosa
sempre teua