25n
25N
25N

Ricardo Caballer tanca les festes de Godella en l'any de la seua coronació mundial

Ricardo Caballer tanca les festes de Godella en l'any de la seua coronació mundial
26/08/2016 -

El pirotècnic godellenc va rebre l’escut de plata que li va fer entrega el consistori de la localitat, moments abans de la «disparà» del castell.

«No podíem deixar escapar l’oportunitat de rendir tribut a un dels godellencs més internacionals hui dia, i més després de guanyar, el passat mes de juliol, el Júpiter d’Or del prestigiós festival internacional de Mont-real, L’International des Feux Loto-Québec». Amb aquestes paraules explicava l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, el perquè de l’homenatge que es va dur a terme al Saló de Plens de l’Ajuntament, en el qual Ricardo Caballer va rebre l’escut de plata de Godella, moments abans de disparar el castell de focs artificials que posaria fi a les festes patronals.

Per la seua banda, Vicent Estellés, regidor del Partit Popular, assegurava que els godellencs senten els èxits de Ricardo Caballer un poc seus, «ens plena d’orgull el fet que el millor pirotècnic del món siga del nostre poble», afegia.

coronaciónEl protagonista, va agrair el gest a tots els grups polítics de l’Ajuntament i va confessar que tot i que actualment no viu a Godella, sempre la porta al cor. I és que Caballer, malgrat haver guanyat el primer premi en el festival pirotècnic més important del món, no oblida les seues arrels. La prova, els vora 20 minuts de castell de focs artificials que la majoria dels assistents coincidí en qualificar d’«espectacular». «Esperem que ens acompanye la climatologia i siga tot un èxit», amb aquest desig acabaven l’homenatge els Caballer (pare i fill), un anhel que, al remat, es va convetir una premonició.

La direcció i velocitat del vent va ser ideal perquè els veïns de Godella, els seus visitants, i la família Caballer pogueren gaudir al màxim d’un final de festa que de bon segur recordaran amb el pas dels anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + sis =