25n
25N
25N

Ricard Camarena i Ikea creen una terrassa multifuncional en Bombas Gens

Ricard Camarena i Ikea creen una terrassa multifuncional en Bombas Gens
13/05/2021 -

Ricard Camarena ha creat la seua cuina ideal com a espai d’inspiració en Ikea València, dins d’una acció solidària amb una entitat local seleccionada pel cuiner valencià i donada per l’empresa sueca. La Fundació Per Amor a l’Art (FPAA) va ser l’afortunada i l’edifici que alberga l’acció social en Bombas Gens ha inaugurat la seua nova terrassa multifuncional.

La inauguració ha comptat amb la participació del xef; de la vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art, Susana Lloret; de la directora d’Ikea València, Carmen Spinola, i el director de l’Àrea Social de l’FPAA, Roberto Simón, segons ha detallat la fundació en un comunicat.

El muntatge d’aquesta terrassa ha durat diversos dies perquè compta amb diversos espais cadascun amb un objectiu i un sentit específic: una zona de jardineria per a l’aprenentatge de l’horticultura; un cinema d’estiu per a projectes propis i videofòrums; una zona de Street art, amb el seu mural; l’espai per a les assemblees i el chill out per a sociabilitzar i divertir-se.

Els menors del programa Educatiu i Familiar de l’FPAA, que gaudiran d’aquesta terrassa, també van voler ajudar i van participar no sols en el muntatge, sinó també en el disseny i han estat treballant en aquests últims mesos en diferents tallers, desenvolupant idees que han quallat en el projecte final. Les persones amb dany cerebral adquirit i diversitat funcional i intel·lectual que participen en diversos programes de la fundació, gaudiran així mateix de totes aquestes noves opcions que naixen amb la terrassa.

Lloret ha destacat que “la igualtat d’oportunitats no cau del cel, cal treballar-la”. “Ara estem una mica més a prop amb aquesta terrassa. Aquest és un bon exemple de compartir intel·ligentment, conjuminant esforços per a, entre tots, arribar a més. Estic molt agraïda a Ikea i per descomptat, a Ricard Camarena”, ha agregat.

Roberto Simón, director del programa Social de l’FPAA, ha valorat que gràcies a aquesta nova intervenció, Bombas Gens té “un espai nou, a l’aire lliure, en el qual desenvolupar nous projectes i moltes activitats molt interessants per al desenvolupament intel·lectual i educatiu dels nostres usuaris”, i afig: “Estem tots feliços perquè, a més, és preciós i amb el disseny pràctic i funcional característic d’IKEA”.

Ricard Camarena ha subratllat: “Sempre estem encantats d’ajudar. Quan des d’IKEA em van dir que a canvi de la nostra col·laboració, podíem beneficiar a una entitat, no dubtàrem ni un segon a implicar l’FPAA en aquesta acció, perquè porten anys desenvolupant una gran tasca social. La terrassa ha quedat espectacular i servirà per a continuar fomentant, la cultura, l’oci, l’aprenentatge i la diversió”.

En la mateixa línia, Carmen Spinola, d’IKEA València, ha subratllat que “sempre és un plaer col·laborar amb entitats i grups vulnerables i en IKEA València continuarem treballant per a millorar més espais que el necessiten. Volem posar el nostre granet d’arena”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − set =