25n
25N
25N

Ribó i PSOE rebutgen fer costat a l'esdeveniment tecnològic de referència a València amb el mateix finançament que rebrà el South Summit de Madrid

La regidora del PP, Paula Llobet, ha demanat que es done suport al València Digital Summit, organitzat per Startup València, amb el mateix finançament que des de Generalitat es donarà suport a la celebració d’una edició a València del South Summit.

Ribó i PSOE rebutgen fer costat a l'esdeveniment tecnològic de referència a València amb el mateix finançament que rebrà el South Summit de Madrid
18/11/2020 -

El Govern de Ribó i PSOE ha rebutjat una Moció presentada pel Grup Popular a la Comissió d’Hisenda en la qual reclamava que es donara suport al València Digital Summit 2021, a través de València Startup, amb el mateix finançament que des de Generalitat es donarà suport a la celebració d’una edició a València del South Summit a través de 2 línies nominatives que sumisquen 100.000€.

LLobet ha assenyalat que “estem d’acord que des d’Emprenedoria i Innovació se secunde portar a València esdeveniments tecnològics de fora però que mínim que fer costat a l’esdeveniment de referència de l’ecosistema local valencià de la mateixa forma. No té sentit que se secunde amb 100.000 euros a un esdeveniment d’una empresa de fora, que a més serà virtual i, per tant, sense retorn per a l’economia de la ciutat, mentre que per a l’esdeveniment de l’ecosistema valencià tan sols es fa costat a Startup València amb una línia genèrica per a totes les seues activitats de 30.000€. .

Llobet ha defensat que València ha de tindre un esdeveniment tecnològic propi que pose en valor el seu potent ecosistema local i l’Ajuntament ha d’estar a l’altura i secundar-lo amb determinació per a, entre tots, aconseguir posicionar-lo a nivell internacional com un esdeveniment de referència.

La regidora del PP ha recordat que “un dels objectius de la ciutat de València és consolidar l’emprenedoria de base tecnològica i innovació en els sectors econòmics a través del foment de les startup. La crisi que estem vivint en l’actualitat ocasionada per la COVID-19 requereix reforçar les línies de col·laboració amb tot l’ecosistema innovador de cara a reactivar el teixit empresarial productiu i caminar junts cap a una València més segura amb tecnologies innovadores, per això la raó de la nostra proposta”.

Solament conjuminant esforços col·lectius arribarem amb tota seguretat més lluny, impulsant mesures efectives a l’hora de mitigar els efectes que la crisi sanitària de la Covid-19 ha portat amb si en sectors tan diversos com la salut, l’ocupació, el turisme o la comunitat local, en els quals més terriblement s’estan patint les seues conseqüències. Davant aquest repte, la innovació pot i deu marcar la diferència. A tal fi, és missió del sector públic dinamitzar el nostre ecosistema emprenedor enfront de l’amenaça que suposa els nous desafiaments als quals s’enfronta la nostra societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =