25n
Orgull
Orgull

Ribó sol·licita una entrevista a Sánchez per a parlar sobre la importància del Web Summit

E.P.

Ribó sol·licita una entrevista a Sánchez per a parlar sobre la importància del Web Summit
30/07/2018 -

L’alcalde, Joan Ribó, ha enviat aquest matí una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “per a explicar-li la importància del Web Summit per a la ciutat de València”. Així, l’alcalde ha recordat “el suport polític, social i empresarial” del que gaudeix la candidatura de València.

Estem segurs que comptar amb el suport del govern central pot ajudar decisivament a l’èxit d’aquesta candidatura“, ha explicat Ribó, qui ha recordat que “la Web Summit va reunir a més de 60.000 persones l’any passat a Lisboa i s’ha convertit en un esdeveniment tecnològic de primer ordre a escala mundial en noves tecnologies”.

L’Ajuntament de València fa mesos que treballa en la candidatura de València per a ser seu de la pròxima celebració de la Web Summit 2019, la major conferència de noves tecnologies que se celebra a Europa. Les últimes dues edicions s’han celebrat a Lisboa, encara l’esdeveniment es va originar a Dublín. En l’última edició, el novembre de 2017, es van congregar 65.000 assistents, 12.000 més que en 2016.

L’alcalde ha destacat “la reconeguda capacitat organitzativa de València, la ferma aposta per la innovació i la participació que està impulsant la ciutat, el seu dinamisme empresarial i emprenedor, així com el valor patrimonial i cultural del cap i casal”, com a fortaleses de la ciutat de València per a acollir la celebració d’aquest important encontre mundial.

L’alcalde ja va mantenir la setmana passada una reunió de treball a Madrid amb la secretària d’Estat de Comerç, Xiana Margarida Méndez i el secretari d’Estat de Societat de la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo, als quals va presentar els punts forts de la candidatura de València. Ara, es tracta d’anar un pas més enllà i informar directament al president del govern.

La candidatura seria per a diversos anys i implicaria un cànon anual. “València mereix tindre al seu abast totes les possibilitats per celebrar un certamen que aposta per la cultura del coneixement, la innovació i la investigació. Estem treballant perquè aquesta possibilitat es convertisca en una realitat”, ha dit Ribó.

LES INFRAESTRUCTURES I LA MARINA COM A ALTRES TEMES

L’alcalde, Joan Ribó, ha volgut aprofitar també la carta que ha enviat al president Sánchez -per a sol·licitar-li una reunió- per a “intercanviar impressions sobre les infraestructures fonamentals per a València i la situació financera del Consorci València 2007”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =