caixa popular

Ribó vol estendre tots els recursos als pobles de la ciutat

Ribó vol estendre tots els recursos als pobles de la ciutat
10/05/2018 -

Un nou parc infantil i un consultori habilitat a l’edifici de les antigues escoles del Perellonet són algunes de les actuacions que es duran a terme pròximament al Perellonet «per donar servici al veïnat d’aquest poble i complir amb la voluntat del Govern de la Nau d’estendre els recursos a tots els pobles de València”, tal com ha assegurat hui l’alcalde Joan Ribó, en acostar-se a aquest nucli urbà «per conéixer de primera mà les necessitats dels veïns i veïnes d’aquest poble del sud del terme municipal”.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha recorregut aquest matí el Perellonet acompanyat amb la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcaldessa de la localitat, Laura Felip. Tots junts han visitat l’embarcador de l’Albufera, «que, com els seus accessos, ha sigut objecte de millores durant la present legislatura». Concretament, ha recordat, “hem recuperat aquest espai públic per a la ciutadania, amb unes obres que han dignificat i posat en condicions la infraestructura”.

Durant aquesta visita, «la primera que s’ha organitzat en 25 anys amb l’objectiu que l’alcalde escolte la ciutadania», Joan Ribó ha rebut les peticions dels veïns i veïnes. L’alcalde Ribó s’ha fet ressò d’algunes mesures que l’Ajuntament ja ha pres per millorar la mobilitat d’aquesta zona de València «amb la legalització de les parades de l’EMT amb pas de vianants i la introducció de semàfors a l’avinguda de les Gavines».

Entre les actuacions realitzades al Perellonet, l’alcalde també ha destacat la creació de noves dependències de la Policia Local a l’alcaldia, «un edifici on també s’ha retirat la tanca perimetral».

Per últim, Ribó ha aprofitat la visita també per a destacar l’oferta esportiva i cultural que durant el Govern de la Nau s’ha fomentat en el Perellonet. Entre aquestes actuacions, s’ha regulat i s’han creat dos canals públics d’esports nàutics per practicar esports a la mar, com per exemple, kitesurf, padel surf, windsurf, etc.; així mateix, s’han promogut les activitats culturals durant tot l’any als dos nuclis del Perellonet, com ara el cicle de Jazz a la mar en estiu o les activitats culturals en primavera.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris