caixa popular

Ribó: 'Volem avançar de pressa perquè el Cabanyal siga el barri que sempre hem desitjat'

Ribó: 'Volem avançar de pressa perquè el Cabanyal siga el barri que sempre hem desitjat'
31/05/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha recorregut hui al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera d’Infraestructures, María José Salvador, el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, i altres membres de l’equip de govern municipal, els carrers del Cabanyal on s’estan duent a terme treballs de reurbanització i rehabilitació, l’import dels quals supera els 33 milions d’euros amb càrrec al Pla d’Inversions Productives (PIP1) o al programa ARRU. En acabar la reunió, l’alcalde ha reunit a totes les delegacions implicades en la rehabilitació integral del barri, també en termes socials.

“És una satisfacció vindre a visitar unes obres que indiquen que en l’aspecte d’infraestructures i de rehabilitació les coses en el Cabanyal estan anant a bon ritme, i açò és molt important, perquè eixe bon ritme, a mitjà termini, condiciona el benestar, la forma de viure i els comportaments de la gent”, ha manifestat Joan Ribó al final d’aquest recorregut pels carrers de la Reina, Barraca, Pare Lluís Navarro entre altres. En finalitzar, el regidor Vicent Sarrià, i la directora general de Territori, Rebeca Torró, han explicat sobre panells el contingut d’uns treballs “llargament esperats” en els barris del Cabanyal-Canyamelar.

“Però aquestes no són les úniques actuacions que estem duent a terme en el Cabanyal- ha puntualitzat Ribó- perquè també estem treballant en altres iniciatives de tipus social, i per exemple demà farem el lliurament dels quatre primers habitatges socials. Eixa altra línia de treball està dirigida a aconseguir que siga un lloc de la ciutat on la gent puga conviure amb normalitat i, després d’haver superat el terror que fóra destruït per la meitat amb un ganivet, passe a ser un barri de qualitat, amb una singularitat única per estar situat en un espai privilegiat”.

Respecte a la qüestió de la seguretat i les activitats il·legals que es desenvolupen en el Cabanyal, l’alcalde de València ha recordat que les competències per a la seua solució passen per una major implicació del govern estatal, al costat de la resta d’administracions. “Haver anat en una mala direcció durant tant temps a nivell de comportaments socials no es pot corregir en dos dies. Des de l’Ajuntament estem treballant per a resoldre aquests problemes”.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats