25n
25N
25N

Ribó: "Donarem la batalla perquè els valencians no paguem l'ús fraudulent de fons públics del PP en la F-1"

Ribó: "Donarem la batalla perquè els valencians no paguem l'ús fraudulent de fons públics del PP en la F-1"
03/05/2019 -

L’alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar l’Alcaldia, Joan Ribó, ha dit este matí que “donarem la batalla perquè els valencians i valencianes no paguem l’ús fraudulent de fons públics del PP en la F1”. Segons Ribó, “este nou cas és un exemple del model de despilfarro i desviament de diners que duen a terme les dretes quan governen”.

“És una de les claus de per què la ciutadania ha deixat enrere els antics governs que entenen el poder com el robatori dels diners de tots, als actuals, que són els governs de de l’honradesa”, ha dit Ribó.

“La jutgessa sosté que el govern del PP i, concretament, Francisco Camps va impulsar i permetre la construcció del circuit de F1 al marge de les funcions pròpies de la seua competència; de la legislació aplicable i utilitzant indegudament els fons públics, alterant dades i dates en documents d’expedients administratius i donant-se tracte de favor a unes empreses que resultaven beneficiades d’adjudicacions públiques irregulars a canvi de donacions no fetes de manera altruista. Les clàssiques mossegades del PP, per a finançar-se les seues campanyes, a costa dels diners de tots els valencians i valencianes”, ha declarat l’alcalde.

“¿Se’n recorden quan Bernie Ecclestone deia que només hauria F1 si el PP governava? Doncs ja sabem per què. Perquè ara no hi ha lladres. La F1 havia de costar 0 euros, però acabà costant-nos més de 300 milions. A l’Ajuntament també estem patint açò, amb una càrrega de 50 milions per un Pla urbanístic no realitzat”, ha recordat Ribó.

Ribó ha assegurat que “si es confirma que hi ha hagut sobrecostos en estes obres per pagar mossegades al PP, donarem batalla perquè no hagen de pagar els plats trencats els valencians”.

Revertir el circuit de la F1 i tornar l’espai a la ciutadania,

Ribó ha dit que “el govern municipal ha revertit el circuit de F1 i ha tornat l’espai a la ciutadania. Ara, ací, es celebren concerts, curses populars, s’hi accedeix mar, hi ha espais rehabilitats per a la ciutadania com els tinglados de la Marina…”

Ribó ha conclòs que “a València hem passat del mapa internacional de la corrupció amb el PP; al mapa dels valors amb l’Aquarius, les falles patrimoni de la humanitat, la capitalitat mundial de l’alimentació o el projecte per ser capital del disseny. Hem passat dels governs basat en la corrupció institucionalitzada de les dretes, a un govern honrat, que es dedica a reduir el deute heretat fins a la meitat. Volem que tornen fins a l’últim cèntim desviat. Estem treballant perquè ho facen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − dos =