25n
Orgull
Orgull

Ribó sobre les Paelles a la Punta: "No volem deixar penjades milers de persones" però decidirà el jutge

Ribó sobre les Paelles a la Punta: "No volem deixar penjades milers de persones" però decidirà el jutge
10/04/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de “no deixar penjades milers de persones que tenen una entrada” per al festival de les Paelles Universitàries però queda a l’espera “del que diga el jutge, que si diu no, serà que no”. Ha afegit que la decisió també està pendent “dels servicis municipals”.

El primer edil, que ha participat en la inauguració del Fòrum i2 d’Ocupació, ha realitzat aquestes declaracions a preguntes dels mitjans sobre la denúncia presentada per l’Associació de Veïns La Unió de la Punta, davant la celebració divendres vinent, 12 d’abril, de les Paelles Universitàries 2019.

Per a Ribó, el conflicte parteix d'”una empresa privada que va començar a vendre entrades per a un esdeveniment a Montcada”. Davant la negativa del consistori d’eixe municipi a la realització del mateix, “l’Ajuntament (de València) busca on situar-ho i l’únic lloc és la Punta però ho estem estudiant”.

“Nosaltres ens plantegem que es faça per a ajudar una empresa que tenien venudes les entrades i ara no té lloc. Nosaltres el que volem és no deixar penjades milers de persones que tenen una entrada però si el jutge diu que no, serà que no, i si els servicis municipals no ho consideren convenient, doncs serà que no. No està decidit”, ha asseverat.

A més, ha fet notar que “hi ha una part del veïnat que ha manifestat que no tenia cap problema en la realització de l’esdeveniment”.

Finalment, Ribó ha ressaltat que el consistori “no té cap especial interés en l’esdeveniment” i el que volen és “ajudar una empresa que té venudes milers d’entrades i ara no tenen lloc”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =