25n
25N
25N

Ribó no creu que l'Ajuntament autoritze les paelles en La Punta perquè els informes "no són positius"

Ribó no creu que l'Ajuntament autoritze les paelles en La Punta perquè els informes "no són positius"
11/04/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que té “poques esperances” que l’Ajuntament de la ciutat autoritze el Festival Paelles Universitàries 2019, previst per a aquest divendres, en La Punta perquè els informes del consistori “no són positius”. “No puc dir si s’autoritzarà o no, però no sóc massa optimista respecte a que l’Ajuntament vaja a autoritzar-lo”, ha ressaltat.

Així s’ha pronunciat el primer edil de la ciutat en ser preguntat per l’opinió de veïns del barri, que aquest dimecres a través de l’associació La Va unir de la Punta, van presentar una denúncia en el Jutjat d’Instrucció número 13 en la qual demanaven la paralització “urgent” de les paelles, perquè creen que amb una afluència d’unes 25.000 persones s’impedirà l’accés i mobilitat dels veïns de la pedania, en un espai “sensible, d’horta protegida, en la qual resideix molta gent anciana que viu sola”.

En aquest sentit, Ribó ha destacat que el consistori “no ha autoritzat un esdeveniment allí”, sinó que està estudiant l’autorització del festival. “Atés que Montcada (València) va decidir no autoritzar-ho, ens trobem amb què hi havia venudes més de 20.000 entrades, i volíem veure si era possible”, ha apuntat.

No obstant això, el primer edil ha sostingut que “en aquest moment” té “poques esperances que es puga autoritzar”, ja que els informes de l’Ajuntament, per la qual cosa té “coneixement no definitiu, no són positius respecte a aquesta autorització”.

“En aquest moment no puc dir si s’autoritzarà o no, però no sóc massa optimista respecte a què l’Ajuntament vaja a autoritzar-lo”, ha ressaltat Ribó, que ha afegit que la decisió es coneixerà durant aquest dijous, ja que els informes encara no estan acabats, encara que ha comentat que la informació que té “no és massa positiva, ni per la part urbanística ni per altres temes des del punt de vista d’activitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tretze =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020