25n
Orgull
Orgull

"L'alcalde Ribó s'oposa al reconeixement de Barberá per tindre complex d'inferioritat de qui va ser la gran alcaldessa"

"L'alcalde Ribó s'oposa al reconeixement de Barberá per tindre complex d'inferioritat de qui va ser la gran alcaldessa"
23/06/2021 -

El ple ha aprovat els nomenaments i distincions de personalitats, però es deixa fora la proposta del PP de nomenar títol pòstum a Rita Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat. Els populars que sí que han donat suport a les propostes de la resta de grups ha recordat que “la nostra proposta no tira avant per sectarisme i ideologia però sobretot pel complex d’inferioritat de l’alcalde Ribó de qui va ser la gran alcaldessa de la ciutat”.

La portaveu del PP, Mª José Catalá, ha assenyalat que “el PP se sent agreujat i hui hem traslladat la nostra queixa perquè s’ha trencat una norma no escrita de pacte de tots els grups de donar suport a totes les propostes que traslladàvem al ple per als honors i distincions. Hui és un dia trist, nosaltres vam proposar a Rita Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat i el Govern de Ribó i PSOE han votat en contra i VOX es va abstenir. Nosaltres donarem suport a la proposta que arriba al ple”.

“La nostra proposta no tira avant per sectarisme, per ideologia i per complex. Ribó té un complex d’inferioritat de qui va ser la gran alcaldessa d’aquesta ciutat, que el pròxim 5 de juliol es compleixen 30 anys del moment de la seua presa de possessió d’alcaldessa. És una pena que tinga eixa miopia i es trenque la lleialtat institucional que fa que els partits no mirem el carnet de ningú quan se’ns han proposat”, va explicar Catalá.

En aquest sentit, ha apuntat que els motius esgrimits per al vot en contra manquen de fonament. El primer d’ells, segons Compromís i PSOE, és que no ha passat suficient temps des de la defunció “el que és un motiu de poca solidesa perquè l’any passat es va recolzar sense fissures el nomenament de Ramón Vilar com a Regidor Honorari poc temps després de la seua defunció perquè s’ho mereixia.”

Ens sembla una falta de companyonia i de respecte a la història d’aquesta ciutat que per al PSOE l’any passat estava molt bé nomenar a Ramón Vilar, que s’ho mereixia i per això ho recolzàrem, i que enguany diga que no ha passat suficient temps des de la defunció de Rita”, ha destacat Catalá.

A més ha apuntat que “en el tema d’honors i distincions sempre s’ha tingut el màxim nivell d’acord i companyonia i creiem que influeixen motius polítics i ideològics en el rebuig. Lamentem aquests motius polítics que a nosaltres no ens han influït altres anys per a donar suport a les propostes.”

Finalment, la portaveu popular ha indicat que “la figura de Rita Barberá a la ciutat és irrenunciable per més que l’equip de govern no vulga reconéixer-lo. Tothom sap que si hi ha algú que es mereix ser Alcaldessa Honoraria és Rita perquè la transformació de la ciutat se li deu al seu treball.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =