25n
25N
25N

Ribó es reuneix amb els responsables de Ford

Ribó es reuneix amb els responsables de Ford
12/12/2017 -

El període mitjà de pagament a proveïdors de l’Ajuntament està “per primera vegada”, en la història d’aquest recompte, en dades negatives. Així ho ha subratllat l’alcalde Joan Ribó aquest matí després de la reunió amb els responsables de Ford Europa i Ford Espanya. En el mes de novembre el període mitjà de pagament als proveïdors del Consistori ha estat de -2,86 dies; mentre que el període mitjà de pagament de tota l’entitat, tenint en compte empreses municipals, fundacions i altres organismes municipals, ha estat també en termes negatius, de -1,55 dies.

“És una dada molt positiva que l’Ajuntament de València mai havia tingut, perquè en definitiva el que fem és pagar als nostres proveïdors no només en la data necessària, sinó que fins i tot ens avancem i això beneficia totes les xicotetes empreses que estan proveint a l’Ajuntament —ha exposat l’alcalde—. També ens ajuda perquè no hem de pagar interessos de demora. Aquesta casa gestiona molt bé, a escala econòmica està funcionant d’una forma molt positiva com no havia funcionat fins ara”. D’aquesta manera, l’alcalde ha valorat positivament l’índex PMP perquè, d’una banda, consolida l’estabilitat en la gestió econòmica de l’Ajuntament i contribueix a optimitzar els recursos i, d’altra banda, converteix a la institució en un “veritable dinamitzador de l’economia local”.

Aquestes declaracions s’han produït després de la reunió que ha mantingut l’alcalde acompanyat pel regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, amb els responsables de Ford Europa Sarah-Jayne Williams (directora executiva de Ford Smart Mobility Europe), Mark Harvey (director UEV Program), Dionisio Campos, director de Fabricació de Ford Espanya, i Fernando Acedrón, director de Relacions Institucionals de Ford Espanya.

COL·LABORACIÓ AMB FORD

Una reunió que Ribó ha considerat d’importància, ja que “Ford és la primera empresa de la Comunitat Valenciana i on treballen milers de ciutadans de la ciutat”. Des de la corporació municipal s’han explicat els aspectes de mobilitat desenvolupats a la ciutat per a contemplar qualsevol possibilitat de col·laboració amb l’empresa.

“La ciutat de València està conscienciada en aconseguir dia a dia una mobilitat més sostenible i adaptada a les noves formes del segle XXI; des de Ford ho entenen i esperem col·laborar amb ells en un futur”, ha conclòs l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 1 =