25n
25N
25N

Ribó es manté ferm en les seues reivindicacions per a València

“És important exigir les inversions que necessita València sense canviar les paraules durant el trajecte”

Ribó es manté ferm en les seues reivindicacions per a València
10/05/2019 -

Els cinc candidats a l’alcaldia de València han presentat les seues propostes de futur per a la ciutat en el primer debat electoral de La Ser de cara als comicis municipals del pròxim 26 de maig. Sandra Gómez (PSPV-PSOE), Joan Ribó (Compromís), María Oliver (Unides Podem-EUPV), Mª José Català (PP) i Fernando Giner (Ciutadans) han mostrat les seues cartes quant a futurs pactes, però també han abordat temes que afecten directament la ciutadania com la mobilitat o l’ocupació.

Com no podia ser d’una altra manera, durant el debat, també hi ha hagut temps per a reivindicacions. En aquest sentit, l’Alcalde de València i candidat de Compromís, Joan Ribó, s’ha mostrat ferm en deixar clar la importància d’exigir tant al Govern d’Espanya, com a la Generalitat, allò que necessita la ciutat de València “sense canviar les paraules durant el trajecte”.

En aquest sentit, Ribó ha sigut coherent amb el que, de manera contundent, ha exigit en aquests quatre anys al capdavant de la ciutat, i ha reiterat que tornarà a reivindicar un finançament just per al transport metropolità, però també el compromís de la condonació del deute de La Marina perquè “es va incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat, que no es van arribar a aprovar, però després tampoc es va incloure en cap decret llei”.

Així mateix, Ribó tampoc s’ha oblidat de l’acord del soterrament de les vies, que divideixen la ciutat, i la construcció del Canal d’Accés, peça fonamental per a concloure el Parc Central de València. Així, ha recordat que “després d’anys paralitzat, hem arribat a un acord perquè s’executen les obres, i estarem ací perquè es complisquen els terminis establits”.

No obstant això, Joan Ribó també ha posat l’accent en les reivindicacions a la Generalitat Valenciana, i ja ha anunciat que exigirà no solament que València compte amb un servei de metro operatiu durant tota la nit, sinó que es complisquen els terminis per a la posada en marxa de la Línia 10 que, com ha recordat a la candidata del PP, “va ser el vostre partit qui la va paralitzar”.

Ribó s’ha mostrat convençut de la importància de reeditar el Govern de la Nau, amb Compromís liderant el canvi, perquè, en aquests quatre anys, “s’ha aconseguit que València ja no estiga en el mapa de la corrupció, sinó en el de la solidaritat, en el de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible o la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO”.

“València està avançant. Li hem retornat el somriure en aquests quatre anys i, sobretot, hem demostrat que gestionem bé perquè no solament hem reduït a la meitat el deute que el Partit Popular ens va deixar a l’Ajuntament, sinó que hem aconseguit eixir, quatre anys abans, del Pla d’Ajust“, que ofegava les arques municipals valencianes, i que va ser la conseqüència de la gestió nefasta del PP. “A la meua edat i amb la meua experiència, jo no vinc a fer mèrits. Vinc a treballar per una València honrada, justa, solidària, verda i plural”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria