25n
25N
25N

Ribó reivindica "el mateix esperit" que "va propiciar l'aprovació de la Constitució fa 42 anys"

Ribó reivindica "el mateix esperit" que "va propiciar l'aprovació de la Constitució fa 42 anys"
06/12/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reivindicat que “fa falta el mateix esperit que va propiciar l’aprovació de la Constitució fa 42 anys” i ha subratllat “la voluntat d’arribar a acords per a prendre decisions reformistes i valentes” per a “recuperar el sentit de l’estat social i de benestar”.

Així s’ha manifestat Ribó, que aquest diumenge ha presidit en l’hemicicle de l’Ajuntament de València l’acte institucional amb motiu del Dia de la Constitució Espanyola.

En la seua intervenció, el primer edil ha afirmat que “commemorem aquest dia en un context aquest any incert i de crisi a conseqüència de la pandèmia que ha sacsejat el nostre dia a dia i que ha posat en qüestió moltes de les bases del sistema sobre el qual s’estava desenvolupant el planeta”.

En aquest context, ha defensat que “fa falta el mateix esperit que va propiciar l’aprovació de la Constitució fa ara 42 anys i és el de la voluntat d’arribar a acords per a prendre decisions reformistes i valentes per a recuperar el sentit de l’estat social i de benestar”.

“Així ens ho encomana l’article 9.2 del text constitucional, que diu que correspon als poders públics promoure les condicions perquè la llibertat i la igualtat de l’individu i dels grups en què s’integra siguen reals i efectives; remoure els obstacles que impedeixen o dificulten la seua plenitud i facilitar la participació de tots els ciutadans en la vida política, econòmica, cultural i social”, ha declarat.

En l’acte també han participat altres membres de la corporació, alcaldes de Pobles de València, la fallera major de València, Consuelo Llobell, i representants veïnals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =