25n
25N
25N

Ribó reitera el seu suport a Fuset i descarta la seua dimissió

L’alcalde assegura que l’assumpte, relatiu a un accident mortal d’un treballador, “no és un cas de corrupció”

Carles Desfilis

Ribó reitera el seu suport a Fuset i descarta la seua dimissió
24/10/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dijous el seu suport al regidor de Cultura Festiva i portaveu municipal de Compromís, Pere Fuset, i ha descartat de nou la seua dimissió després del seu processament per l’accident en el qual va morir en 2017 un treballador durant el muntatge de graderies per als concerts de Vivers.

En aquest sentit, ha indicat que aquest “no és un cas de corrupció” i ha al·ludit al codi ètic de Compromís, coalició a la qual ell també pertany. El primer edil s’ha pronunciat d’aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de presidir l’acte de commemoració del Dia de la Policia Local, preguntat per la situació de Fuset després del seu processament.

“L’altre dia el vaig dir d’una manera molt clara. No ha canviat res i, per descomptat, no ha canviat la meua posició”, ha manifestat. Després d’això, ha exposat, en al·lusió a la dimissió, que “el codi ètic de Compromís parla de casos de corrupció” i ha precisat que “aquest no és un cas de corrupció”.

No obstant això, ha afirmat que es tracta d'”un cas trist” que als membres de l’equip de govern local i a l’Ajuntament “ens colpeja molt” i ha mostrat la voluntat de “tindre les millors relacions” amb la família del mort.

Així mateix, l’alcalde ha apuntat que en la seua coalició entén que la “responsabilitat” de Pere Fuset “no és una responsabilitat significativa per la distància respecte a tot el procés”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + un =