25n
Orgull
Orgull

Ribó destaca el treball per a regenerar el Cabanyal encara que reconeix que no és al ritme que desitgen els veïns

Ribó destaca el treball per a regenerar el Cabanyal encara que reconeix que no és al ritme que desitgen els veïns
11/09/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat aquest dimarts el treball que duu a terme l’Ajuntament per a regenerar el barri del Cabanyal-Canyamelar encara que ha reconegut que no és al ritme que desitjarien els veïns de la zona, als qui ha demanat que entenguen que qualsevol actuació requereix “temps”.

En aquesta línia, el primer edil ha manifestat que entén les crítiques de residents en aquest sentit i ha considerat “normal” i “bé” que la gent critique però ha insistit que “ha d’entendre que les coses necessiten un temps” i que “s’estan fent”.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de participar en la presentació de l’III Bonic/a Fest, preguntat pels nous enderrocaments duts a terme per l’administració municipal dins del procés de rehabilitació del Cabanyal-Canyamelar i per si es té previst escometre canvis en aquest sentit amb més rapidesa.

“S’està treballant a diferents nivells, un d’ells és el tema dels enderrocaments”, ha respost l’alcalde, que ha ressaltat també que es treballa per a fomentar “normes de comportament” en favor de la convivència.

Joan Ribó ha comentat que aquesta jornada hi ha una reunió per a abordar aquestes pautes i que aquest dimarts es durà a terme “una reunió de regidors” en la qual es va a “analitzar la situació i veure per on podem accelerar el tema” per a avançar en la regeneració del barri. Referent a açò ha recordat que en la Junta de Govern de la passada setmana “van eixir ja dos projectes per a construir cases”.

“S’està treballant. Vull insistir, en el Cabanyal les coses estan funcionant. A un ritme que no és el que voldrien els residents en la zona zero però a un ritme amb el qual s’estan fent moltes coses”, ha apuntat el primer edil.

“Sí, comprenc les crítiques igual que la crítica d’una senyora quan veu una caca de gos en el seu carrer i s’enfada, igual que quan una altra veu un arbre que s’ha de podar. És normal que la gent critique. És bé que la gent critica però ha d’entendre que les coses necessiten un temps i s’estan fent”, ha exposat Ribó respecte als qui reclamen actuacions en el barri amb major celeritat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =